Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par pieredzi.

Reitings 5
Reģ: 15.07.2015
Hmm, pat nezinu, kā iesākt. Grūti atzīt, bet esmu galīgi nepieredzējusi un tā jau kādu laiku ir liela barjera un raisa manī atturīgumu, pat kautrību. Kā jums liekas, cik lielu vērību patiesībā visai šai pieredzes lietai piešķir puiši? Zinu jau zinu, ka mūsdienās daudzi visu sāk šausmīgi ātri un, ja kāda mana draudzene/draugs vai paziņa uzzinātu, cik patiesībā esmu nepieredzējusi (jo esmu šajā sakarā diezgan privāta persona un no šīs tēmas cilāšanas jeb savas personīgās pieredzes atklāšanas esmu pat ļoti veiksmīgi izvairījusies), sekotu diezgan liels pārsteigums. Vai nebūtu tā, ka puisim tas būtu kā auksts ūdens uz galvas, uzzinot? Zinu, ka ļoti muļķīga diskusija un laiks jau rādītu, bet nu.
20.07.2015 01:25 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Par ko vispār iet runa? Par attiecībām vai par seksu?
Nu jebkurā gadījumā, ja puisim patiksi un jums sāksies veidoties attiecības, tad jebkurā gadījumā pieredzes trūkumam nevajadzētu viņu aizbaidīt ;)
20.07.2015 01:41 |

Reitings 5
Reģ: 15.07.2015
Gan, gan. Paldies par komentāru. Citkārt vnk. pārņem kaut kāda nedrošība, jo sanācis uzklausīt daudzus cilvēkus dalāmies ar savām pārdomām/ pieredzi un tad pie sevis domāt - ko man īsti teikt, atbildēt.
20.07.2015 01:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits