Man jau šķiet, ka tāda nepirkšana, jo nelieto saldumus, alkoholu, maizi un tt. nav īsti taupīšana.
Runājot par rīsiem, tad protams, ka atkarībā no šķirnes garša būs savādāka. Grūti salīdzīnāt apaļos, brūnos, jasmīnu vai basmati rīsus. Taču nedomāju, ka dažādu ražotāju basmati rīsi būs principāli atšķirīgi. Ja pieejamas dažādas opcijas vienādiem produktiem (piemēram, basmati rīsiem, ņemšu lētākos).
Es atzīšos, ka īsti netaupu uz pārtikas rēķina. Vienīgais ietaupījums sanāk uz produktiem, kurus es zinu, ka lietoju, un veikalā šobrīd akcija (runa iet par produktiem, kas ātri nebojājas putraimi, saldētie produkti un tt). Manā gadījumā lielākais ietaupījums būtu mākulīgi saplānot kā izlietot ledusskapja saturu. Savādāk es mēdzu aizmirst, ka piens jau ir, un nopērku vēl vienu paku (tāpat ir ar jogurtiem, gaļu un tt.). Rezultātā sanāk mest ārā :( Vai arī gadās kaut ko nopirkt, bet vakarā nav spēkā vai vēlmes ņemties. Un tā vairākas dienas pēc kārtas...
Brīvdienās lasīju foršu rakstu par saldēšanu žurnālā Ieva. Tāpēc sablenderēju un sasaldēju upenes. Domāju, ka jāievieš beidzot kāda organizācija ledusskapī un saldētavā (lasīju, ka ir arī speciālie app'i, kas ir kā virtuālais ledusskapis un saldētava, kur var ieskatīties neesot mājas un tad izdomāt ko pirkt un ko nepirkt) :)