Taupu dažādi. Pašu lētāko gan ņemu reti, jo vnk...kaut kā nav uzticības tādai Otima Līnijai. Tas gan nenozīmē, ka eju un ņemu dārgākos rīsus/makaronus/citus produktus, kādi ir plauktā. Parasti izvēlos kko pa vidu, kas man liekas ok un arī cena ir normāla, ne pati lētākā un ne pati dārgākā.
Rimi līnijā ir lietas, kuras man ļoti patīk un tad nemaz citas firmas neskatos. Piemēram, kefīru un krējumu ņemu Rimi. Arī biezpienu. Apmierina cena un garša.
Parasti taupu arī nepērkot speciāli kkādus ekošmeko vai vietējos produktus, ja tiem ir stipri lielāka cena un blakus ir lētāks tas pats produkts tikai nav vietējais. Piemēram, ja būs plauktā tomāti pa 3eur, kas tjipa vietējie un blakus pa 1,5eur no Spānijas, es ņemšu no Spānijas. Man tomāts ir un paliek tomāts. Netaisos maksāt vairāk tikai tāpēc, ka tjipa baigi vietējie.
Protams, cenšamies taupīt uz našķu rēķina, bet tas parasti izdodas tikai vasarās :D Tad ir omītes dārzā ogas par velti un neprasās šokolādes. Ziemā gan ir grūūūti, jo tad gribas visādus saldumus :D