Vismaz prieciņš par skropstu ilgviļņiem. Šoreiz izdevās fantastiski atliektas skropstiņas. (l)
Yo! Kā to vispār darīt? Man izklausās pēc citplanētiešu padarīšanas - lasi, kaut kas ārpus manas saprašanas robežas, kā vispār cilvēki paši kaut ko tādu dara :D
scandinavian, nu bet problēma tāda, ka es vai nu ņemu samsung alpha vai ābolu 5s, bet naudas ta nav :D atkal būs jāstaigā ar planšeti apkārt. MURGS :D
High five! :D Man ir NOKIA, bet es jau plānoju, ko pirkšu, kad tā nomirs vai apniks (viedtālrunim jau gandrīz 3 gadi). Visu laiku Nokia bija favorīti, bet tagad tos vairs neražo, HTC, Samsungi utt. mani neuzrunā un tad secinu, ka būs jāņem Apple, bet pēc tam, kad es nopirku Apple planšeti, es īstenībā vairs nespurojos pretī, izdzirdot vārdu Apple, jo tik ērts, smuks un ērts gadgets (l) Esmu
in love vienkārši..
Uff... man šodien BALLĪTE! B-E-I-D-Z-O-T!!!! Nenormāli gribu izballēties un šodien savāksies visi meičuki un būs meiteņu ballīte. Ārprāts, tiešām sen neesam tikušās visas kopā, ka joprojām neticu. Un vispār ceru, ka būšu smuka, jo plānā jau uzbūru tēlu, bet ceru, ka realitātē attēls saliksies smuks :D Ceru, ka sarkanās augstpapēžu sandales būs tieši laikā :D