Man ir 28 gadi.. Vienmēr kārojies skaistās , kopušās sievietes ap 40 .. vēlos padalīties pieredzē.
Pirmkārt, ir ļoti sarežģīti atrast iekārojamu sievieti ap 40, bet to var izdarīt.. Kad tas ir izdarīts.. tad seko saziņa, kura neko neatšķirās no saziņas ar jebkura vecuma sievieti.. Bet esmu pamanījis ka viņām patīk perversākas, neķītrākas sarunas. lieka uzmanība arī nenāk par ļaunu..
Kad izveidojusis sava veida uzticība, ir simpātijas.. tad līdz gultai ir viens solis..
te visu izšķir pareizais laiks, pareizā vieta. tas nav grūti :)
tālāk seko labākais.. sekss..
ir teiciens- jo gatavāka odziņa, jo saldāka suliņa.. tam es piekrītu 100% .. viņu garša tur lejā ir saldenāka un izteiktākaa.. man ļoti patīk.. seksā, kā jau vienmēr, ir jābūt ar 110% pašatdevi, motivāciju un jābūt gatavam tiešām izcīnīt orgasmu sieviete, tas ir tā vērts, redzēt to , kā viņa no baudas trīsā un spārdās. tas ir stilīgi..
Turpinājums vienmērt būs, ja novedīsi viņu līdz baudas virsotnei .. jo dāma kādu vakaru iemalkos vīnu vienatnē, tad drīz saņemsi pirmo sms , ziņu dos tam, kurš viņu vislabāk ir drātējis, un kurš neatsaka..
un tas parasti esmu es.
Lai gan šobrīd man tas vairs nav prātā...
Ir arī problēmas protams- pusaugu bērni, aizņemtība, vajadzības vnk pļāpāt.. neķīrts sekss, anālais sekss kas viņām tā patīk .. vēl visādas lietas.. bet tas laikam ir tikai normāli..
un vecā klausīs, jaunā nē.. ja teiksi lai mincim uzaudzē mazu frizūru , viņa to izdarīs, izpatiks.. tas ir forši un mīļi..
galvenais nedrātēt viņas meitu. ttad gan ir jāmūk uz neatgriezšanos/