Sveikas!
Man vienkārši nav vārdu nu nekādu!
Situācija sekojoša. Iestājās grūtniecība, viss labi, visas analīzes ideālas, uz visām infekcijām tiku pārbaudīta 2 reizes, viss ir negatīvs un ļoti labi zinu ka vīrs arī ir negatīvs ir STS, jo gandrīz vai katru mēnesi iet nodot asinis (pēdējā reize 26 jūnijā).
Un tad sanāk man nokļūt slimnīcā. Bija karsti, drusku cēlās aasinsspiediens, nogulēju 2 dienas, nekā man tur nedarija, vienkārši gulēju. Tikai taisija analīzes. Uz 3 dienu izrakstija, skatijās visas analīzes, teica ka viss ok un varu būt brīva. Nu tad vakar es paņēmu savu izrakstu.
Šodien gāju uz regulāro apskati pie savas ģinekoloģes, viņa skatās izrakstā - SIFILISS!!! pozitīvs. Nav teikts nekas - ne cik tur +, nekā. Izraksts bija izprintēts un ar roku vēlak labots, ar pildspalvu pieraksts ka pozitīvs.
Man acis uz pieres vienkārši!!!! Kād nafig sifiliss? (e)(e)(e)
:-O:-O:-O Testēja uz STS 2 reizes, dažādās vietās, viss negatīvs, vīrs negatīvs, ne ar ko jau neesmu gulējusi. Es jūtos ka galīga idiote tagad!! Sēžu un domāju - no svētā gara, vai? Es nezinu ko domāt vienkārši. Labi, bet slimnīca man vispār neteica nekā tāda, tajā izrakstā es daudz ko nesaprotu, līdz šim testēta esmu - negatīvs, neesmu gulējusi ne ar vienu, izņemot vīru, kuram tā nu 10000% nav.
Es vispār nesaprotu ko domāt. Nodevu šodien atkartoti analīzes. Otrdien no rīta būšot. Bet es līdz otrdienai te traka palikšu.:'-(:'-(:'-(:'-(:'-(:'-(