Es ļoti daudz lasu, te būs dažas grāmatas, kuras visspilgtāk palika atmiņā :)
1. '' Puķes Aldžernonam '' Daniels Kīzs - vienreizēja grāmata! Romāns. Vīrietim ir kaut kas līdzīgs dauna sindromam un atpalicībai, iet pie psihiatra un te nu viņam pēkšņi piedāvā palielināt savu IQ. Dažādi piedzīvojumi gudrā prātā
2. '' Vārdotājas brīvdienas '' Monika Zīle - viens no pirmajiem latviešu romāniem, kas man patīk un kuru ātri vien izlasīju! Stāsts par sievieti, kura zaudēja vīru un aizbrauca piepelnīties uz laukiem par virēju pie viena bagāta vīrieša...
3. '' Pirms es aizeju gulēt '' S. Dž. Votsons - grāmata ir pabieza, bet es to izlasīju 1 vakarā :D Stāsts par sievieti, kura zaudē atmiņu ikreiz aizejot gulēt. Beigas ir pavisam necerētas!
4. '' Mūsu zvaigžņu vaina '' Džons Grīns - arī ļoti patika, ir redzēta filma, kas liek padomāt! Romāns ir par meiteni, kurai ir vēzis. Satiek puisi, bet izrādās, ka viņam arī ir vēzis un drīz jāmirst. Dažādi piedzīvojumi un emocijas.
5. '' Tūkstoš sauļu mirdzums '' Hāleds Hoseinē - arī patika. Stāsts par austrumu dzīvi un paražām - kā izprecina 15 - 16 gadu vecas meitenes 40mit gadīgiem vīriešiem, kā atļaujas vardarbīgi iespaidot gandrīz līdz nāvei un tas tajās valstīs ir pilnīgi normāli. Jā, spēcīga grāmata un dažās vietās gandrīz apraudājos.