Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Airbaltic rokas bagāža

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Sveikas!
Lieta tāda, ka drīz jālido ar Airbaltic kompāniju, un man būs tikai rokas bagāža.Pa ausu galam esmu dzirdējusi,ka ja ir vēl mazā somiņa tad neko nesaka. Protams, mājas lapā minēts, ka tikai viena bagāžas vienība atļauta. Bet gribējās zināt vai viņi tik ļoti seko tam līdz, un vai piekasīsies ja man būs maza somiņa? Vismaz ar ryanair man nav bijušas problēmas. :-)
15.07.2015 14:24 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
up.
arī interesē.
23.07.2015 20:05 |

Reitings 1052
Reģ: 29.01.2009
Esmu lidojusi salīdzinoši daudz un ar daudz dažādām aviokompānijām. Es gan parasti ņemu tikai 1 rokas bagāžu. Vienīgo reizi, kad esmu citiem pasažieriem dzirdējusi izsakām aizrādījumus, bija izmantojot Ryanair. Tas gan bija pirms gadiem 7. Tad visiem pasažieriem pie geita lika visu savietot vienā somā. Bet tā tiešām bijusi vienīgā reize, kad ko tādu redzēju. Pirms mēneša lidoju ar AirBaltic, man pa priekšu lidmašīnā kāpa 2 kundzes, kurām katrai bija 3 (!!) somas. Un neviens viņām vispār neko neaizrādīja! Tas gan bija lidojumā atpakaļ uz Rīgu. Domāju, ja maza somiņa, vispār nav ko satraukties. Tiesa gan, mani pašu parasti kaitina tie pasažieri, kas sapērkas Tax Free veikalos n-tos maisus un pēc tam piebāž pilnus plauktus tā, ka man savu vienu vienīgo rokas bagāžas somu nav vairs kur iestūķēt (t)
23.07.2015 20:13 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Paldies meitenes! :-)
Daydreamer man tieši arī interesēja atpakaļceļā, vai piekasās. Paldies. :) apsveru ideju vispār laikam tomer paņemt papildus bagāžu, jo laikam nevarēšu iztikt ar 8kg rokas bagāžu. :-D
24.07.2015 23:33 |

Reitings 985
Reģ: 27.04.2015
Esmu ari daudz lidojusi, un neko nesaka, vadi ņemt droši 5 mazas somiņas un taxfree kaut vai 5 blokus cigaretēs :)))
24.07.2015 23:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits