Man patīk mierīgi, lēni rīti ar labām, sātīgām brokastīm, bet pēdējā laikā tādi nesanāk.
Darba dienās ceļos 4.30-5.00, izdzeru glāzi citronūdens, kafiju un apēdu kādu maizīti ar kausēto sieru vai vārītu olu. Pēc tam darbā zaļā tēja un otrajās brokastīs ap 8.00 un 10.00 - pa banānam, kādai tostermaizei un našķim. Pusdienās ap 13.00 apmēram tas pats- maizītes, kādas pastries. Un ap 15.00 esot mājās, joprojām gribas ēst kā vilkam. Es noteikti esmu tas cilvēks, kurš nevarētu neēst līdz 18.00 neko, lai arī vakariņas man ir nopietnākā ēdienreize.
Brīvdienās ap 10.00-12.00 citronūdens + kafija + cepu omletes, olmaizītes, pankūkas vai arī (visbiežāk) ar draugu braucam ēst kaut kur.