Gatavojos darīt kaut ko muļķīgu, bet nopietnu.
Sveikas kosmo dāmas.
Šeit griežos ar salidzinoši nopietnu lietu.
Vēlos beidzot iepazīt/satikt to meiteni ar kuru būvēt nopietnas attiecības.
Zinu, ka te cosmo.lv mīt daudz foršu, skaistu un brīvu dāmu, tāpēc nolēmu īstenot savu ideju.
Tātad, kas es esmu par zvēru?
Esmu 23 gadus vecs. Jauns, sauciet kā Jums ērtāk. Augumā ap 195cm un ja svaru zālē svari nemelo, tad sveru savus 97kg.
Tas nu tā, pilnīgākam sludinājumam.
Manas dienas aizņem treniņi un darbs, protams, arī vietu atrodu draugiem. No brīvā laika hobijiem mani aizrauj fotografēšana, vairāk skaistu mirkļu keršana, kā fotosesiju veidošana. Mēdzu lasīt grāmatas, vairāk par WW2, dažādiem pasaules notikumiem, ka izsūtīšanām un dzīvi koncentrācijas nometnēs.
Nepatīk standarta lietas. Ja citi grib ceļot uz Ēģipti vai braukt strādāt uz UK, tad es gribu aizceļot uz Černobiļu (AES katastrofa 198x.gados..) vai ja brauktu strādāt tad tikai pāri Okeānam.
Ja atgriežamies pie brivā laika, tad man šad tad patīk paskriet pa rajonu, gan ar kājām, gan ar auto. No braucējiem esmu tāds pie kura jāpierod, neesmu sēņotājs.
Patīk pastaigas, mūzika, bez tās nekur un nekad. Protams, gadās bez muzikas, bet tā ir elle.
Vienmēr esmu gribējis sev blakus tādu cilvēku kurā mītu neliela deva spontānā.
Braucam kaut kur? Braucam. Vismaz no tās sērijas.
Ak jā, vel esmu no tiem, kuri ķer mazos skaistos mirkļus, tie ieperinas atmiņā un kādu brīdi par mazu prieciņu var veldzēties ilgāk.
Par sevi varu stāstīt daudz. Esmu gājis gan pa kalna nogāzēm, gan ticis līdz kalna zenitam, tāpēc nespēju izprast cilvēkus kuriem visu ieliek mutē, bet tāpat sūdzas.
Ok, beigsim par mani.
Ko es sagaidu no Tevis?
1. Pilngadību.
Tas nu pirmais.
Parasti man labāks kontakts ir ar cilvēkiem kuri paši gājuši cauri dažādām likstām dzīvē.
Noteikti jābūt tādai, kura neteiks "Esmu par vecu Minions filmai", tas nu kā piemērs.
Ciilvēks kurš par sevi rūpējas, ceru ka Tev patīk iet uz teātri, jo man patīk :)
Iepriekš esmu daudz saskāries ar sievietēm, kuras vadās pēc materiālās puses. Krāpj savus čaļus, par melošanu tas pats par sevi saprotams.
Augsti vērtēju godīgumu, atklātību un izrunāšanos. Tev noteikti šobrīd jābūt brīvai no attiecībām. Vienkārši man jau pieriebies - "nav jau siena, var pabīdīt". Bieži vien nevar naudīgu sienu pabīdīt. Vai arī pati sieviete nav droša, ka vēlas pamest esošo čali. Tāpēc, negribu vairs mēģināt pierādīt citai kaut ko.
Esmu kads esmu. Atklats, neslēpju emocijas, domas.
Zinu, ka diezgan sviestaini rakstu, jo domas mētājas no vienas uz otru pusi.
Augums man ir svarīgs, lai gan vienmer ir trāpijušās tās īsākās. nez, kā tas gadās? :D
Par to, ka neesmu trollis var droši pārliecināties klikšķinot uz manu profilu.
Neslēpjos, mani var viegli atrast visur.
Ak jā, ja Tu pīpē, tad pīpē tālāk, tik neatbildi man :))
Ja interesē kaut kas vairāk par mani, droši - uzraksti. Tas nav tik traki, kā te likt iepazīšanās sludinājumu :))
Ja nu kādai ir šaubas, tad par mani var arī uzjautāt jaukajam dāmām no cosmo, kā KristīnA, cormeum vai Agii. Ceru, ka jus mani nenogalināsiet par šo frāzi.
Atļaušos diskusijās neiesaistīties.
Ar cieņu
ERS6