Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā pārvarēt kautrīgumu?

Reitings 6
Reģ: 06.03.2013
Sveiki.

Man radās tāds jautājums- kā pārvarēt kautrīgumu attiecībās? Varbūt kādai ir līdzīga situācija manai un ir izdevies pārvarēt barjeru?

Esmu ar vīru precējusies vairāk kā 5 gadus gadus, sākumā, protams, kā visiem, rozā brilles uz acīm, kā jau tikko iemīlējušies skūpstījāmies gandrīz visur, nebija problēma uzsākt skūpstu pašai, bet tagad gadiem ejot ir izveidojusies barjera, nespēju pirmā noskūpstīt. Vīrs to dara ļoti reti. Vienīgi seksa laikā un arī ne katru reizi. Nav tā, ka viņam nepatīk to darīt, bet absolūti neaizrauj tā lieta, nav tik svarīga, bet man ļoti patīk skūpstīties, ļoti pietrūkst vīra skūpsti. Man tas ir ļoti svarīgi. Sākums visam- iekārei, vēlmei pēc tuvības, emocionālai labsajūtai. Vīrs saka, lai daru to pirmā, bet es nespēju, attur, fakts, ka zinu, ka viņam tas nav tik svarīgi, un man vienmēr paticis, ka vīrietis to dara pirmais, tādā veidā apliecinot uzmanību, iekāri, mīļumu.. Vai kādai ir bijis līdzīgi un kā pārvarēt šo barjeru?
14.07.2015 13:42 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
pasaki viņam šo
man vienmēr paticis, ka vīrietis to dara pirmais, tādā veidā apliecinot uzmanību, iekāri, mīļumu..

man arī šķiet ļoti svarīgi.
14.07.2015 13:44 |

Reitings 6
Reģ: 06.03.2013
Esmu teikusi. Viņš saka, ka tāpat mani iekāro.
14.07.2015 14:05 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
aizmirsti par to, kas ierobežo.

manam vīram ar nepatīk, tāpat skūpstīties, jo viņam vienmēr vajag vairāk. :D
14.07.2015 14:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits