Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Uz mūžu tava Akapulko beztēma.

 
Reitings 175
Reģ: 12.06.2015
Jauns seriāls.

Vai kāda skatīsies. izskatās ka būs interesants.

13.07.2015 15:46 |
 
Reitings 175
Reģ: 12.06.2015
ANOTĀCIJA

13.jūlijs
1.sērija Olvido dzīvo nelielā Meksikas pilsētiņā. Viņa ir pieticīga un jauka meitene, kura iekarojusi daudzu cilvēku sirdis, tikai ne savas ļaunās tantes Eufrasijas. Djego ir izskatīgs un veiksmīgs arhitekts, kurš gatavojas kāzām ar mīļoto Iranu. Ceļā uz kāzām Djego lidmašīna avarē, viņa ceļabiedrs iet bojā. Djego ir izdzīvojis, taču zaudējis redzi, un tādu viņu atrod Olvido. Visi gatavojas kāzām, taču līgavainis neierodas.
2.sērija Olvido un viņas ģimenes būdā Djego sāk aptvert, ka ir kļuvis akls un piedevām neko neatceras, pat ne savu vārdu. Olvido piedāvā saukt puisi par Davidu. Irana ir nikna, jo domā, ka līgavainis aizbēdzis, taču tad visi uzzina par aviokatastrofu. Iranas radi ātri izdomā jaunu plānu, kā tikt pie Santandersu ģimenes bagātībām – Iranai jāprecas ar Djego brāli Rodrigo. Eufrasija izmanto katru iespēju pazemot Olvido.

14.jūlijs
3.sērija Djego uzrašanās ciemā izraisa šumēšanos. Pančo jau sen sapņo apprecēties ar Olvido un ir greizsirdīgs uz Djego. Angustiasas izdomātais plāns ar Iranas pašnāvības mēģinājumu nostrādā, un Esperansa uzņem nomākto meiteni savā mājā. Rodrigo ir apmulsis – viņš ne tikai zaudējis brāli, bet nu arī sieviete, kuru viņš jau sen mīl, dzīvo ar viņu zem viena jumta. Bagāts un ietekmīgs Ņujorkas biznesmenis Armando atzīstas savam padēlam Davidam, ka viņam ir meita, kuru viņš nekad nav redzējis. Armando zvēr sev, ka meitu atradīs.
4.sērija Djego nespēj vairs uzturēties Olvido būdā un pamet to. Akapulko tiek saņemta ziņa, ka atrastas Djego mantas un mirstīgās atliekas. Santanderu ģimene ir satriekta, kamēr Irana turpina vērpt plānu ar Rodrigo. Olvido izmisīgi meklē Djego, kurš devies uz upes pusi un jau nonācis nepatikšanās. Pančo vēlas, lai Djego dodas prom, bet Djego jau sācis nojaust, ka Olvido un Pančo kaut kas saista.

15.jūlijs
5.sērija Pārdodot ziedus, Olvido nopelnījusi mazliet naudas, un aizved Djego uz slimnīcu. Tas sanikno Eufrasiju. Čujam nepatīk, ka viņa māsa sākusi satikties ar Nelsonu – puisi ar motociklu. Pančo lūdz Olvido precēties ar viņu, jo uzskata, ka aklais vīrietis pametīs meiteni, līdzko atgūs atmiņu. Vectēvs nespēj aizstāvēt Olvido pret Eufrasijas dusmām. Dodoties atpakaļ uz Ņujorku, Davids iegriežas Taksko, kur satiek Olvido.
6.sērija Angustiasa priecājas par Vanesas saderināšanos ar bagāto Bernardo un uzstāj uz drīzām kāzām. Arī Iranas plāns savaldzināt Rodrigo darbojas veiksmīgi. Rodrigo laime mazina Esperansas sāpes par zaudēto Djego. Angustiasa savu uzmanību tikmēr vērš uz bagāto vecpuisi Ulisesu. Armando ir norūpējies, uzzinājis par savu sirds veselību, un grib pēc iespējas ātrāk atrast savu bērnu. Olvido tikmēr ir laimīga kopā ar Djego.

16.jūlijs
7.sērija Eufrasija beidzot atklāj savu dusmu iemeslu – viņa un māsa ir mīlējušas vienu un to pašu vīrieti, kamēr viņš bijis ieinteresēts tikai Eufrasijas māsā. Tādēļ Eufrasija nozvērējusies sabojāt māsas un viņas vēl nedzimušā bērna dzīves. Viņa pateica Armando, ka Remediosas gaidāmais bērns ir no kāda cita, un ar to bija gana, lai vīrietis no mīļotās novērstos. Djego atzīstas tēvam Filemonam, ka ir iemīlējies Olvido.
8.sērija Eufresijas plāns izšķirt Djego un Olvido darbojas lieliski, jo viņa tajā ir iesaistījusi Hiselu. Kad Olvido ierauga Djego skūpstām Hiselu, viņa ir satriekta. Angustiasai izdodas savaldzināt Ulisesu, un viņš uzaicina sievieti dzīvot smalkajā Rivas Santanderu mājā. Ulisess brīdina Rodrigo, ka daudzi vīrieši būs ieinteresēti skaistajā Iranā. Huventino izmet no mājas Eufrasiju, lai aizsargātu Olvido.

17.jūlijs
9.sērija Pirms mājas pamešanas Eufrasija nolād Olvido. Esperansa laipni uzņem mājā Angustiasu un Nelsonu, nenojaušot viņu patiesos nolūkus. Marta piekrīt satikties ar Nelsonu par spīti brāļa ieteikumiem to nedarīt. Huventino un pilsētiņas mācītājs runā par Olvido tēva pazušanu. Olvido mēģina pierunāt vectēvu pieņemt Eufrasiju atpakaļ, bet tas izvēršas traģiski.10.sērija Pančo izglābj Olvido no ugunsgrēka liesmām. Jau medusmēneša laikā Vanesa izmanto mirkli un krāpj Bernardo. Eufresija izliekas, ka nožēlo visu, ko izdarījusi, lai tēvs Filemons aizliktu labu vārdu par viņu. Olvido informē vecotēvu, ka precēsies ar Pančo, jo Djego atgriezīsies savā iepriekšējā dzīvē, tikko viņam atgriezīsies atmiņa. Djego ir satriekts par šo Olvido lēmumu. Esperansa ir priecīga par Iranas un Rodrigo saderināšanos, bet Ulisess uzzina, ka aviokatastrofas vietā atrastās mirstīgās atliekas nav Djego.
13.07.2015 16:07 |
 
Reitings 448
Reģ: 06.06.2015
Atkal meksikāņu? Šodien? Cikos? Nemīlētās vietā???
13.07.2015 16:10 |
 
Reitings 448
Reģ: 06.06.2015
Man personīgi patīk Turku seriāli labāk, tur ir tuvu dzīves patiesībai. (visos turku) Meksikāņu samākslots pārāk. Visi tik daudz tur raud :-D:-D:-D
13.07.2015 16:11 |
 
Reitings 448
Reģ: 06.06.2015
AliceInWonderland, Izskatās , ka Tu tik uz seriāliem vien dzīvo.(nekas personisks.) :-D
13.07.2015 16:12 |
 
Reitings 175
Reģ: 12.06.2015
jā šodien sākas jau tagad iet.
Nu ko lai saka patīk man labi seriāli.
13.07.2015 16:27 |
 
Reitings 4655
Reģ: 23.11.2014
Tā kā Nemīlētā beidzās, tad sāku skatīties šo. Paķēra atkal Meksikāņu seriāli ;D
15.07.2015 14:41 |
 
Reitings 1566
Reģ: 09.06.2015
skatos, bet vēl nav 'aizķēris' mani
15.07.2015 15:22 |
 
10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Pirmo sēroju noskatījos, bet pagaidām negribas vairs.Tad, ja nu gaaaalīgi garlaicīgi būs-varbūt.Pēc tāda "kvalitatīva" seriāla, ar interesantu stāstu par dzīvi, skaistu mūziku un spožiem aktieriem, kā Nemīlētajā, šis izraisa smieklus.
15.07.2015 15:44 |
 
Reitings 1566
Reģ: 09.06.2015
Piekrītu Betijai, šoreiz man nepatīk aktieri (visi neredzēti), mūzika nebaudāma, pati montāža arī ne. Nevar ne salīdzināt ar citiem, kaut vai to pašu Nemīlēto.
15.07.2015 15:48 |
 
Reitings 175
Reģ: 12.06.2015
Anotācija 2.nedēļā

20.jūlijs11-12.sērija
Eufrasijai izdodas izlūgties tēva piedošanu, un viņa atgriežas mājās. Rodrigo uzaicina Iranu pievienoties viņam nelielā biznesa braucienā uz Taksko, un Irana piekrīt. Taksko Irana satiek Olvido un gandrīz ierauga Djego. Djego ir ļoti iemīlējies Olvido, nedomā viņu zaudēt un grib meiteni apprecēt pēc iespējas ātrāk. To uzzina Eufrasija un steidzas brīdināt Pančo.
Armando informē Rakelu, ka plāno pārvākties uz Akapulko, kur meklēs savu meitu. Rakela nav apmierināta ar šādām ziņām. Dēls Davids Rakelu neatbalsta, viņš uzskata, ka Armando rīkojas pareizi. Nelsons muļķo Martu, liekot viņai domāt, ka ir bagāts puisis no augstākajām aprindām. Djego un Olvido ierodas pie tēva Filemona saņemt viņa svētību. Esperansa sāk aizdomāties, vai Irana patiešām mīl viņas dēlu.

21.jūlijs 13-14.sērija
Irana mēģina sanaidot Rodrigo ar māti. Lai parādītu, cik ļoti viņš sievieti mīl, Rodrigo nozīmē viņai naudu ikmēneša izdevumiem, taču Iranai ar to nav gana, viņa vēlas Esperansas dārglietas. Esperansa saprot, ka Irana izmanto viņas dēlu naudas dēļ. Djego tiek veikta operācija, un viņš atgūst redzi. Eufrasija aizdedzina Djego slimnīcas istabu, un satricinājums atgriež arī Djego atmiņu par senākiem notikumiem, taču viņš aizmirst nesenos notikumus, tai skaitā Olvido.
Sapratusi Iranas patiesos nodomus, Esperansa nespēj ļaut dēlam apprecēties ar viņu. Djego tikmēr steidz uz savām kāzām, kas pēc viņa domām notiks rīt. Djego ierašanās mājās ir liels satricinājums. Kas notiks, kad viņš uzzinās, ka nu viņa brālis ir saderinājies ar Iranu? Olvido tikmēr izmisīgi meklē mīļoto un uzzina, ka viņš izbēdzis no ugunsgrēka liesmām. Eufrasija un Hisela ievilina Olvido pamestā mājā un ieslēdz viņu.

22.jūlijs 15-16.sērija
Djego ir izmisis, saprotot, ka nespēj atcerēties, kas noticis pēc negadījuma. Arī laulību gredzens viņa pirkstā neliek neko atsaukt atmiņā. Rodrigo ir uztraucies un noskaņots neatdot Iranu brālim. Irana un Angustiasa kaļ jaunus plānus, jo Irana labprātāk precētos ar Djego, ne Rodrigo. Pančo izglābj Olvido. Uzzinot par notikušo, vectēva Huventino sirds neiztur.
Pēc vectēva nāves Olvido vienai jātiek gaļā ar Eufrasijas ļaunumu. Kamēr viņa mēģina tiks galā ar sērām par zaudēto vectēvu un Djego, Eufrasija vaino viņu vectēva nāvē. Olvido nolemj doties uz Akapulko un meklēt Djego. Pančo ir satriekts, to dzirdot. Irana lūdz Nelsona palīdzību, lai atbrīvotos no Rodrigo, taču viņu plāns izgāžas. Par Vanesas šoferi ir nolīgts Čujs.

23.jūlijs 17-18.sērija
Vanesai ir iepaticies Čujs, un viņa sāk jauno vīrieti aizvainot. Olvido ieradusies Akapulko meklēt mīļoto, taču viņas cerības sagrūst, ierodoties Akapulko ostā. Ulisess veic izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kas noticis ar Djego, kamēr viņš bija pazudis. Diemžēl viņam neizdodas neko daudz noskaidrot. Djego uzzina par Rodrigo un Iranas attiecībām. Djego nolemj noskaidrot, kāpēc viņam pirkstā ir laulību gredzens.
Djego pamet māju, lai dotos noskaidrot, kas ar viņu ir noticis. Olvido ar Martu plāno, kā atrast Djego. Eufrasija ir nonākusi nepatikšanās, jo niknais vīrs, kas viņai samaksāja par nakti ar Olvido, vēlas savu naudu atpakaļ. Viņš uzbrūk Eufrasijai, Eufrasija vīru nogalina un aprok zem būdas. No laikraksta Olvido uzzina Djego patieso vārdu. Djego ar auto notriec Olvido, un ārsta informē Djego, ka notriektā meitene gaida bērnu. Olvido atgūst samaņu, taču Djego viņu neatpazīst.

24.jūlijs 19-20.sērijai
Tēvam Filemonam ir aizdomas, ka Eufrasija ir iesaistīta šausminošā lietā, tomēr viņas pārliecinošie meli apgāž visas aizdomas. Djego piekrīt pieņemt Olvido darbā. Olvido plāns šķiet vienkāršs – viņa domā darīt visu, lai Djego viņu atcerētos. Galvenie šķēršļi šajā plānā ir Irana un viņas māte, un Olvido plāni brūk, kad viņa ierauga Djego skūpstot Iranu. Taču Irana ievēro, ka starp Olvido un Djego gaisā kaut kas virmo.
Vanesa pavedina Čuju, un abu sakaru gandrīz atklāj Bernardo. Hisela izprašņā Eufrasiju par pazudušo vīru. Ņujorkā Davids saka savai sievai Roksana, ka iesniegs tiesā prasību par laulības šķiršanu. Rodrigo draud Iranai, lai viņa nedomā precēties ar Djego, un sacensība starp brāļiem sasniedz lūzuma punktu. Irana izliekas, ka grib izdarīt pašnāvību, lai nomierinātu situāciju.

27.jūlijs 21-22.sērijai
Vanesa cenšas izmantot vīra prombūtni un atkal pavedināt Čuju, taču viņas plāns izgāžas. Marta tic ikvienam Nelsona vārdam, viņa ir pārliecināta, ka Nelsons ir godprātīgs cilvēks, taču Nelsons kopā ar draugu Gabrielu izvaro meiteni. Iranas centieni nokārtot savu dzīvi, izsauc vēl vairāk konfliktu starp brāļiem. Djego Olvido tuvumā sāk justies arvien dīvaināk.
Marta ir satriekta par notikušo. Aiz kauna un pārdzīvojumiem meitene par izvarošanu neziņo policijai. Hiselai rodas aizdomas, ka Eufrasija ir nogalinājusi Karmelo, un arī Eufrasija ir noraizējusies, ka policija var sadzīt viņai pēdas. Olvido nolēmusi mācīties un iestājas skolā. Rivas Santanderu mājā situācija ir sarežģīta, un tajā vainojama Irana. Viņa pavēl Esperansai atlaist Olvido.

28.jūlijs 23-24.sērijai
Irana ir pārliecināta, ka pierunājusi Esperansu atlaist Olvido, taču Esperansa pieņem Olvido par savu personisko asistenti. Sitlali pieķer Vanesu kopā ar Čuju un gatavojas ziņot par redzēto savam darba devējam. Sekojot Esperansas padomiem, Olvido maina savu ārējo izskatu. Djego ir sajūsmā par Olvido un sarunas laikā piemin savu laulības gredzenu, par kura izcelsmi viņam nekas nav zināms. Olvido mēģina viņam līdzēt to atcerēties, taču ierodas Irana.
Olvido ir sarūgtināta, kad Djego paziņo, ka viņam ir vienaldzīga sieviete, ar kuru viņš saderinājies savas prombūtnes laikā. Viņa saņemas drosmi un atzīstas Esperansai, ka ir iemīlējusies Djego, tomēr neatklāj visu patiesību. Djego ir neapmierināts ar Iranas uzvedību un neļauj sievietei sevi ievilkt gultā. Sitlali šantažē Vanesu. Olvido ierodas pie Djego, lai atklātu viņam patiesību, taču atkal iejaucas Irana un viņas māte.

29.jūlijs 25-26.sērijai
Hisela šantažē Eufrasiju, un tam ir traģisks iznākums. Izmisuma mākta, Marta ierodas Nelsona klubā nogalināt viņu. Aprakusi nogalināto Hiselu, Eufrasija dodas uz Akapulko meklēt savus bērnus. Irana un Angustiasa apvaino Olvido, ka viņa vēlas izmantot Djego, un tas iesēj šaubu sēklu Djego prātā. Viņš piedāvā Olvido naudu, lai meitene turētos no viņa pa gabalu. Ar salauztu sirdi Olvido izstāsta visu Esperansai
Eufrasija grib noskaidrot Martas skumju iemelsu, bet meitene atsakās stāstīt. Tomēr Eufrasija uzzina par Martas bagāto bijušo draugu. Sitlali ne par ko negrib atdot Vanesai un Čujam uzņemto videoierakstu, tā vietā Vanesai jāizpilda jebkura Sitlali vēlēšanās. Tačo lūdz Martas roku. Rodrigo piedzēries atklāj Olvido savas sirdssāpes. Ulisess mēģina atrast pierādījumus Olvido stāstam.

30.jūlijs 27-28.sērijai
Djego atzīstas, ka, ja pierādīsies, ka Olvido gaida bērnu no viņa, viņš to atbalstīs. Rodrigo atklāj, cik liela ir Olvido mīlestība pret Djego, tāpēc viņš uzaicina Olvido ģimenes brokastīs. Tā dēļ izceļas strīds, un Esperansa paziņo, ka Iranai un viņas mātei nevajadzētu dzīvot šajā mājā. Armando ir ieradies Akapulko kopā ar sievu, dēlu un vedeklu.
Lai ko Roksana darītu, Davids vēlas no viņas šķirties. Marta saprot, ka jāizstāsta līgavainim, ka Nelsons viņu izvaroja. Pančo ierodas Rivas Santanderu mājā, lai uzzinātu, ka viņa mīlestība Olvido gaida bērnu no Djego. Starp Pančo un Djego izceļas strīds, kas beidzas ar grūstīšanos. Irana nolemj pārliecināt Djego, ka Olvido bērna tēvs ir Pančo. Rodrigo un Olvido satuvinās. Rakela pieņem darbā Eufrasiju, un Armando izprašņā viņu.

31.jūlijs 29-30.sērijai
Čajo atgriežas no slimnīcas un ir laimīga dzirdēt Čuja mīlestības apliecinājumus. Visi priecājas par Tačo un Martas gaidāmajām kāzām, taču Martas sirdi nospiež viņas noslēpums. Armando netic Eufrasijas teiktajam, ka viņa meita ir mirusi. Nespējot pārdzīvot Djego atraidījumu, Irana uzbrūk Olvido. Angustiasa iesaka meitai pēc iespējas ātrāk palikt stāvoklī, bet Djego ir greizsirdīgs uz Pančo.
Armando izjautā Eufrasiju par viņa meitas nāves apstākļiem un kapa vietu. Strīda karstumā Pančo pasaka, ka Olvido gaidāmais bērns ir viņa, ne Djego. Djego tam notic un nostājas pret Olvido. Mājās Djego iekrīt Iranas izliktajās lamatās – iedzer miega zāles. Aizmigušo Djego Irana ievelk gultā, bet Nelsons ar māti nokārto, ka to redz Olvido. Saprotot, kas noticis, Esperansa izdzen Iranu un viņas māti no mājas.
21.07.2015 13:54 |
 
Reitings 130
Reģ: 15.07.2015
Varbūt kāda var ielikt aktieru īstos vārdus, uzvārdus aktieriem. Kaut vai galvenajiem . ;-) ?
22.07.2015 18:30 |
 
Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ne par tēmu, bet gan šajā, gan citos tēmas pieteikumos lietots vārds "beztēma" pilnīgi nepareizi. Ja jau nosaukumā ir pateikts, par ko ir runa, tad tā ir tēma, nevis beztēma! Beztēma ir tad, kad pilnīgi nav tēmas.
22.07.2015 18:35 |
 
Reitings 130
Reģ: 15.07.2015
Piekrītu, Nerea. :-D
22.07.2015 18:35 |
 
Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
siempre tuya acapulco
Uz mūžu tava Akapulko ir jauns, 2014. gada meksikāņu seriāls, kura režisors ir Evardo Ripari (Eduardo Ripari). Olvido atveido aktrise Melisa Barera (Melissa Barerra), Djego tēlā iejūtas Daniels Elbitars (Daniels Elbitarr), Iranu spēlē Cecīlija Ponce (Cecilia Ponce) un Fernandas varones loma uzticēta zināmajai latīņu slavenībai Gabrielai Spanikai (Gabriela Spanic), kuras karstasinīgo dabu skatītāji atpazīs no vairākiem labi pazīstamiem seriāliem, kā, piemēram, Krāpniece (La Usurpadora), Par spīti visam (Port u amor) un Svešiniece (La Intrusa).
22.07.2015 18:42 |
 
Reitings 43
Reģ: 14.07.2015
Tad tikpat labi kāpēc piw Grūtnieču beztēma rakstīts BEZTĒMA ka tāpat skaidrs par ko raksta. un tas pats ir ar Bēbīšu un māmiņu beztēma????
22.07.2015 18:44 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Man ļoti patīk šis seriāls. Ceru,ka Olvido beigās būs kopā ar to Dāvidu/Djego(l)
22.07.2015 18:47 |
 
Reitings 175
Reģ: 12.06.2015
Sesilla Protams ka būs.
22.07.2015 18:48 |
 
Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Cherry Girl, tieši tā - arī tās ir tēmas, nevis beztēmas. Vienkārši plašas tēmas.
22.07.2015 18:52 |
 
Reitings 130
Reģ: 15.07.2015
Deemons12, Paldies. (l)
22.07.2015 18:54 |
 
Reitings 18
Reģ: 15.04.2014
Man gan labāk patī "Patvērums mīlestībai" pa LTV1 (l) šis galīgi neaizķer :-|
22.07.2015 18:57 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!