Čau!
Šodien gan bija darbīga diena, esmu nogurusi. Brīvdienas bija super, tik daudz ko sadarījām. Vakar vakarā vēl aizbraucām ar riteņiem uz mežparku, paklausījāmies koncertu. Jauki bija.
Tagad meklēju internetā, kur dabūt foršus aizkarus jaunajam dzīvoklim. Man ļoti iepatikās Alan Deko bija tādi linīgi smalki aizkari, bet kad viņa sarēķiņāja cenu, ka vienam logam tie maksā ap 300eur, tad kaut kā pārgāja man tā vēlme viņus iegādāties :D Tas nozīmē ka visiem logiem aizkari izmaksātu virs 1000eur, tas taču nav nopietni. Kaut gan tie plānākie dienas aizkari bija izcili, varbūt tos tur pasūtīsim un biezos tad citur. Vispār tā ir liela problēma, visur , kur skatos, ir briesmīgi aizkari, sintētiski, prasti un nekādi. Un tās žalūzijas rullo man kaut kā ne visai, kaut zinu, ka tagad daudzi tādas liek.
Undiya , man ir bijis tas zelta, ļoti patīk. Sarkano neesmu mēģinājusi, bet man no tās sarkanās sērijas bija šampūns un kondicionieris un nebija tik foršs kā zelta sērijai, arī smarža nebija tik forša. Tāpēc man liekas, ka zelta sērija viņiem vislabākā.