Aizmirsi tik pieminēt, ka tas attiecās tikai uz latviešiem
Vidējam krievam zināt vēl kādu valodu ir pazemojums nevis vērtība kur nu vēl jo vairāk ja jāmācās piespiedu kārtā, tur jau putinam vēstule gatava par diskrimināciju
Tu vari būt kaut romas pāvests, bet pa tiem vidējiem 700 eiro parādītu vidējo pirkstu jo ar 3 valodu zināšanām visa Eiropa atvērta un Rietumeiropā nemaksā tās kapeikas
Manuprāt, pirms šādu profesiju mācās ir vispirms jāsaprot, ka jāzina arī vēl kāda svešvaloda (pārsvarā krievu un angļu).
Kurā vietā tad tik ļoti atvērta? Par viesmīļiem, dārzniekiem, pakotājiem? Sviests......
es drīzāk novēroju, ka bez angļu valodas darbu nevar atrast, kamēr bez krievu valodas var iztikt. Ja māki angliski, tad nav tik traki - meklē darbu starptautiskā uzņēmumā
Kaut vai, bet arī labāk strādāt pa dārznieku nekā vergot Latvijā zem tūkstoša un pildīt visas tizlās priekšnieka vēlmes sākot no savas darba vietas apkopējai līdz tulkam, jo pēdējā nauda lexsusam iztērēta bet dokuments jāiztulko
Sūdīgi iet tiem, kuri negrib mācīties un normālu darbu pēc tam dabūt.
Un par tavu radeni sakot es justos neērti, ka viņa tīrot istabiņas pelna tomēr vairāk kā es ar savu kruto izglītību un nto valodu zināšanām
Labāk strādāju par mazu algu prestižāku darbu nevis vergoju, kur mani pazemo, lai tikai kāda kapeika būtu vairāk.
vergošanai ir domāta angļu valoda... darbam un kontakttiem- Rus valoda
Tavs niks jau parāda un izsaka visu. Droši vien sēdi kādā apsardzes firmā un aiz garlaicības te murmuļo.
Apsardzes firma labs Gan jau ka arī apsargi saņem vairāk ne kā tu
Tava logīka iespārda, ja domā, ka tur par naudu var diplomu nopirkt. Lol
tu perdel netēlo umņiku... it nozarē pietiek ar it jomas izglītību, un atbilstošām angļu val. zināšanām . sēdi un pelni savas kapeikas loh.
izmisusais90
njā mācīties augstskolā lai strādatu par auklīti bērnudārzā Cik gadus nostrādājot atgūsi pašizmaksu augstskolas mācību maksai? kādi gadi 5
Tikai nevajag sākt šitos stāstiņus. Turība nav nekāda haļava, pati tur mācos, es pat teiktu, ka tagad prasības ir diezgan stingras!
Stingras tikmēr, kamēr nepaver maku vaļā
13.07.2015 14:26 | nosūdzēt | saite