Lūdzu meitenes un puiši palīdziet!! Es ļoti gribu draudzenei uzdāvināt kādu foršu dāvanu tā lai tā viņai atgādinātu par mani vai mūsu kopīgām atmiņām. Pastāstīšu kko par mums lai būtu vieglāk izdomāt- viņa ir jaunāka par mani 16 gadi, kopā copējam vienu puisi nesen viņš sāka kaut ko ar mums nedaudz runāt un tā(pazistam vinu arī kopš bērnības bet bija vismaz 7 gadu pauze kad vispār nerunājām jo nedaudz bijām laikam sakasījušies :D), abām patīk visādas kosmētikas lietiņas un tā(kaut gan es negribētu atkal to pašu dāvināt jo parasti nopērku viņai visādas tādas lietiņas), esam draudzenes kopš bērnības,. Protams nevar tā izstāstīt visu bet tas tā ĻOTI lielos vilcienos lai vispār kaut ko zinātu. Lūdzu neisakat kaut kādas parastas dāvanu kartes vai kaut ko otrā galējībā piemēram kaut kādas malkas pagales vai rīves vai ko tādu, protams smieklīgi bet šajā gadījumā nē. Diemžēl nekādas bildes mums no bērnības nav tāpēc to nevar mekā izmantot. Ļoti ceru ka kāda palīdzēs ar foršiem padomiem un jaukām idejām