Neiedziļinoties autorē un viņas iepriekšējās diskusijās, tomēr vēlos padalīties ar kaut ko, kas saistīts ar tēmu :D
Kad pārvācos uz savu pirmo dzīvokli studiju gados, arī man nekā nebija, tiesa gan, bija šādi tādi papildus ienākumi, kurus varēju izlietot arī mājokļa iekārtošanai. Sāku ar pašu banālāko - nopirku skaistus, baltus, maziņus un saskaņotus metāla puķu podiņus, kas uz kumodes (?), ko gan dāvināja mamma, izskatījās tā mīlīgi un augi deva svaiguma sajūtu. Blakus
tigerā pirkts parastais stikla rāmītis pa 1 latu ar manu mīļāko foto un vispār dievīgi :D (l) Šur tur pa kādam pieskaņotam svečturim vai svecei, vāzē paša saplūkti vai tirgū nopirkti ziedi (pavasaros plaukstoši bērza zariņi, mm) un jau istaba izskatās daudz labāk.
Pēdējā laika interjera atklājums - grāmatas :D Man ir daudz grāmatu, taču nav grāmatu skapja, tāpēc izmantoju tās kā dizaina elementus, lieku ļoti daudz kam apakšā, apmēram tā, kā foto:
Vienīgais DIY variants - atvedu no vecmāmiņas mājām skaistu vintage krēslu ar spilvenu polsterējumiem (tiešām nezinu, kā pareizi sauc mēbeles! :D ), spilvenus pati pārvilku ar jaunu audumu, ko arī izvilku no vecmāmiņas krājumiem, nopirku pieskaņotu pledu, ar ko apsegties vēsākā laikā un esmu sajūsmā (l)
Ja istaba ir tīra un sakārtota, tad ļoti vienkārši panākt, lai izskatās labi :)