Teika spolite, ceru, ka esi izvēlejusies pareizo profesiju. Tu esi sevi parādījusi kā taisnības meklētāju. (Tas, protams, kompliments). :)
Bet nu dzīvē daudz kas nenotiek kā pēc grāmatas kā tam vajadzētu būt. Tajās neveiksmīgajās reizēs savai veselībai sekoju līdzi pati, lai viss būtu kontrolējams un pašrocīgi labojams ar pieejamiem medikamentiem (ekstrēmā gadījumā , protams, slimnica vienmēr bija plānā). Tomēr es nevarēju atļauties ne vienā no reizēm ne pamest savu mazuli un skriet taisnību meklēt, ne vazāties pa iestādēm ar to. Ne atcelt lidojuma reisus, ne citas svarīgas rezervācijas.
Ja tev vieglāk, tad lai tā arī ir kāda pārtikas vielas nepanesamība, kura tieši man izpaužas ar līdzīgiem simptomiem ka saindēšanās. Lai tà ir nepareiza vārda izvēle. Tagad varam katru ķengāt, ieskaitot mani par neprasmi izmantot pareizi latviešu valodu (domāju man var piedot, jo latviešu valodu intensīvi ikdienā vairs neizmantoju vairāk kā 5 gadus, paralēli mācoties 3 citas valodas :D ). Tie cilvēki, kuri mani zināja arī agrāk un sazinās ar mani arī šajā laika posmā varētu apgalvot, ka mana spēja izteikties latviski vairs nav tik raita un tekoša :)
Paldies pārējām meitenēm par pieturēšanas pie tēmas un ieteikumiem.