Nopietni?

Reitings 20
Reģ: 11.07.2015
Man vienīgajai šķiet, ka resniem cilvēkiem sabiedriskajā transportā jāpērk divas biļetes? Sēžu savā krēslā, pienāk kaut kāda govs un uzmet pusi savas ļaškas man klēpī. Un vēl pastumj savu dirsu tā ka logā ietriecos. Lai tās govis maksā par divām vietām, es arī gribu izbaudīt normālu pārvietošanos, nevis kratīties piespiestai pie loga kamēr viņas tauki svīst uz mana ķermeņa. Es neko nesaku par pārējām nepatīkamajām lietām sabiedriskajā, jā, tas ir sabiedriskais, bet šitais ir vienkārši wtf, nav ko rīt tā, ka sēdeklī neietilpsti.
11.07.2015 18:02 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Cik zinu, tiek iekasēta maksa par vienu BRAUCIENU, nevis par vienu vietu.

Cilvēks, kurš aizņēm vienu vietu, ne ar ko nav sliktāks par pusotrvietīgu cilvēku, bet tas nenozīme, ka ir labāks par pusotrvietīgu cilvēku.

Atkal Tu saistošos noteikumus nelasi, bet lecies. :D Jebkuram ir tiesības izmantot vienu sēdvietu, pietam, ir aizliegts traucēt citus pasažierus. Pusotras sēdvietas izmantošana ir otra pasažiera traucēšana.
13.07.2015 10:52 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Tam resnitim/ei ar tirgus maisiem nostāvēt ir grūtāk nekā kādai cērmei,pardon, cacai ar Guess tarbu.
13.07.2015 11:58 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Tam resnitim/ei ar tirgus maisiem nostāvēt ir grūtāk nekā kādai cērmei,pardon, cacai ar Guess tarbu.

Un tad? Lai sēž, bet, lai neaizņem vairāk par vienu vietu.
13.07.2015 12:08 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
A kāda daļai cērmei gar tauku piku? Krēsls ir tik liels cik viņš ir. Nevari ietilpt - pats vainīgs, stāvi kājās vai sēdi uz saviem tirgus maisiem.
13.07.2015 12:19 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Un kas jūs esat tādas, lai vērtētu, kurš tagad resns, kurš tievs, kuram kā sēdēt, uz kā un kur stāvēt? Domājat tie apaļie cilvēki paši izvēlas tagad būt resni un visiem traucēt? Arī ir cilvēki un tam tā sasodītā mute domāta, lai runātu ar to palūgtu, vai var nespiesties virsū! Tagad atnākt sūdzēties, ka, redz, tas par resnu un šis par tievu jau forši, bet nu ja normāli cilvēkam palūdz nespiesties virsū, tad nu bļin, kas gabals atkritīs? Nē, tā vietā sēž, bola sava teļa acis un tad nāk te sūdzēties, ka kāds, redziet ir pārāk resns. Kaut kādai sapratnei ir jābūt! Varbūt tas apaļais cilvēks nemaz neredz, ka spiežas Tev virsū, bet var taču pajautāt lai tā nedara un viss, bet nē, gods neļau, labāk papukstēt un tikai gar savu daļu ņemties.
13.07.2015 14:40 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Nelasīju visus komentārus, bet lielu daļu tomēr pa diagonāli pārlasīju...jā, tēma ir jokaina un bezjēdzīga, bet atzīstu, ka man arī nepatīk, ja lielāki cilvēki sabiedriskajā aizņem vairāk vietas, kā viņiem būtu paredzēts...bet tā kā es pati esmu 50kg kompakta meitene, tad īsti cenšos necepties par tādiem sīkumiem, jo braukt sabiedriskajā vispār ir liels izaicinājums un nervu pārbaudījums, it īpaši kopš biļešu cenu kāpuma :-D
Es laikam esmu no tiem retajiem cilvēkiem, kura regulāri neklausās mūziku un nedzīvo citā pasaulē to laiku, ko pavada transportā...pēc darba es veselu stundu izbaudu braucienu ar visu, kas tam piederas un jā, mani tur besī ļoti daudz kas, bet es cenšos sevi neuzvilkt pārāk ļoti, ja vien nav jau tāpat pūķīgs garīgais ;-)
Atzīšos, ka mani neinteresē, kas ko šodien ēdīs vakariņās, kāda Maša, kādu Vaņu pametusi un kāpēc stulba un tamlīdzīgas telefonsarunas vai sarunas tiešajā ēterā ...bet nu visi ir tikai cilvēki (t)
13.07.2015 14:57 |

Reitings 2
Reģ: 13.07.2015
Bla bla bla
13.07.2015 15:11 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
sākumā diskusija bija diez gan izklaidējoša, pirms sāka komentēt Mexico-Love. pretīgāku lietotāju par šo laikam neatceros iekš šīs lapas.

kā kaut ko var pārmest cilvēkiem, kas visu mūžu ir strādājuši, mūsu vecākus audzinājuši un nodrošinājuši? vairāk kā skaidrs, ka tagad viņi ir pelnījuši atpūsties, tērēt savu naudu, kura ir tik cik ir, kā grib un kur grib. ne visi ar savu pensiju var nopirkt krutas, jaunas drēbes, jo lv cenas tām ir pārskrūvētas.. nezināmu iemeslu pēc.. man riebjas cilvēki, kurus vecāki nav iemācījuši cienīt vecākus, viņus palaist un nekomentēt to gar ko viņiem nav nekādas daļas, ne mazākās saprašanas.

tā ir vislielākā atšķirība starp uk un lv, uk cilvēki ir laipni, palaidīs tevi, atvainosies, lv tev vēl uzbļaus vai uzspļaus.

šī diskusija diez gan spilgti iezīmēja meitenes, kuras ir audzinātas un vecāka gada gājuma, no jaunajām freilenēm.
13.07.2015 15:11 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
resniem , ka tik pasēdēt :D :D
13.07.2015 17:45 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Braucu reti ar sab.transportu, vairāk ar mašīnu, velosipēdu, maksimāli eju ar kājām vai skrienu.

Tajās reizēs,kad ar sab.transportu pārvietojos tas nav sagadājis problēmas, problēmas sagādā cilvēki, kuri nekopj sevi un ož..
13.07.2015 18:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits