Es atkal slaistos un slienājos par ņam ņam gardumiem :D
Gribētos kādu gardu kokteilīti, bet izskatās, ka man nespīd, jo rīt jāstrādā.
Es neapskaužu tos, kuri dosies uz SS. Man liekas, ka tur būs riktīgs aukstums. Kaut gan, ja būtu kompānijas, rīt nebūtu jāstrādā, es arī droši vien ietu :D
Šoko - lavašs, dārzeņi uz puļķīša un siera salāti groziņā ir katru reizi:-/ Iešu uz veikalu meklēt ķieģelīti:-D Jāpaskatās mērcīšu receptes un jāsacep tartītes vai standziņas, ko mērcītēs pamērcēt.
Sveikas piektdienā!
Dzeru gardu kafiju un domāju, ko gatavot vakariņās :)
Gribas kaut ko interesantu un nebijušu, bet neko sarežģītu.
Man patīk cept siermaizes (sarīvē sieru +jēla ola + tomātu mērce).. šo masu var arī cept uz kārtainās mīklas (sagriežu to mazos kvadrātiņos) .. tās garšo visiem gan siltas gan aukstas :D
Tad vēl klasika - pildītās olas (dzeltenums+majonēze+sinepes+ nedaudz citronu sula, sāls un pipari)
Var populāros lavaša rullīšus.. krēmsiers + zaļumi, paprika vai krēmsiers + mazsālīts lasis.
Lollipop, vari uzrīkot pankūku ballīti :)
Sacep daudz plānās pankūkas un uz galdiem izvieto piedevas trauciņos (sāļās un saldās), ar ko tās pankūkas sapildīt.
Lollipop - mans šīs vasaras gardums: kabaču piciņas.
Kabaci sagriež šķēlītēs, kārto uz cepešpannas, uz katras kabačripas uzliek žāvētas desas vai gaļas šķēlīti + tomātu + sieru. Un cepenē iekšā, kamēr apcepas un siers izkūst. Garšīgi gan silti, gan atdzisuši.
Zakji...mmmmm izklausās mega gardi, tie kabači :-P, bet tuvākais veikals man 12km attālumā, ar kājām neaiziešu, damn you, Saulkrasti :D :D
Meitenes, vai kāda lieto LMT 4G internetu? Sakiet lūdzu, pirms izvēlējāties tarifu, izmēģinājāt visus 3 ātrumus? Kur tos var pārslēgt, caur mājaslapu? (t) Tikko man visu te atveda, uzstādīja antenu un aizlaidās, tikai pateica, ka 1. tatifs uzlikts :D LMT jau 18minūtes nevar sazvanīt (t)
Esmu tikusi ERASMUS programmā, bet saņēmu ziņu, ka kopmītnes nenodrošina, tāpēc jāmeklē pašai dzīvesvieta. Vai ir vērts čakarēties ar dzīvokļa, istabas īri svešā valstī.
Del dzivokla noteikti neatsakies Erasmus, tas ir kas fantastisks.
Ari ja nepiedava kojas, tad palidz atrast kur apmesties parasti.
Ja nav noslepums uz kuru pusi doma brauk?, te noteikti daudzas meitenes bijusas Erasmus, un iespejams varam padalities kur irejam istabinas, dzivojam un kur skatities, meklet, ka ari ir pazinas sur tur :) Viss nokartosies :)
Fionna, Agī, Paldies par ieteikumiem! Noskatīšos no katra seriāla 1.sēriju un izlemšu, kuru skatīties. :-)
Viņas melo labāk 3 jau skatos, patīk, daži kadri tiešām ir smieklīgi, bet traucē tas, ka notikumi attīstās ļoti lēni, un ir tik īsas sērijas. Bet vismaz latviešu seriāls. :-)