Kā izskaidrot šādu attieksmi no vīrieša?

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Nesen biju vienā publiskā sporta pasākumā. Neilgi pēc tā saņēmu ziņu Facebookā no viena vīrieša. Viņš mani pasākumā esot pamanījis un pēc tam atradis sociālajos tīklos. Viss jau forši.

Bet tālāk nekā :D

Es kaut mēģinu bīdīt sarunu tālāk, nu tipa, ja jau es tev patīku, tad rīkojies.

Uz ko viņš atbild, ka esot pārāk kautrīgs tam.

Nu ja neko, tad neko. Pateicu, lai turpina kautrēties tālāk.

Es nesaprotu, es vienkārši nesaprotu... Ja jau pamanīja mani, atrada, uzrakstīja un pateica vēl ka patīku, kāpēc viņš neko tālāk nedarīja, neaicināja uz randiņu. Un attaisnojas ar kaut kādu kautrību! Sviests kaut kāds...
09.07.2015 12:34 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Palasot līdz otrai lapaspusei.Kāds sakars tur par patikšanu.Kā var cilvēks patikt, kad Tu ar viņu neesi privāti komunicējis pavadot laiku kopā.Ir no daudz paziņām dzirdēts, bērnībā.Dažas sarakstes un jau raksta, Tu man patīc, nevaru bez Tevis, mīlu..utt. Tas izklausās smieklīgi, nemaz neredzot un nerunājot ar viņu dzīvē.
Otrkārt.Ir vīrieši, puiši.Kuriem ir savu standarti.Piemēram.Sameklēju portālā,kad rodas viņa pirmā interese par Tevi.Tad, pirmais uzsāk saraksti, varbūt kādi komplimenti.Bet saraksti pārvalda viņš, jo jautā viņš galveno kārt.Vedina uz randiņu jeb satikšanos.Bet nesaka to konkrēti.Un gaida no otra cilvēka arī atdevi.Ja neredz, saprot, ka attiecības būs līdzīgi, līdz ar to viņš nejūtas pārliecināts, baidās no atraidījuma.Un gaida kādu signālu no Tevis.Piemēram "šo sestdienu man tāda brīvāka diena un Tev? Tas tak nav tik grūti pajautāt,padot pretī roku, jeb pavedināt uz satikšanos, ja jau cilvēks ar zināmā mērā simpatizē.
09.07.2015 22:58 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Pirmā doma - čalis saprata, ka tikai fasāde smuka, bet interjers štruntīgs.

+++
09.07.2015 23:29 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Vai nu calis maigi atsuva vai cereja, ka sieviete pati vedinas uz randinu. Bet situacija jebkura gadijuma jociga
10.07.2015 15:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits