Teikumu spēle :)

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tā kā mazliet garlaicīgi bija ne no kurienes ienāca prātā spēle ko mēs varētu uzspēlēt.

Viss kas mums jaizdara ir jāpaņem pēdējo 10 diskusiju virsraksti kuros mēs komentējām un jācenšas šos virsrakstus ielikt stāstā, dzejolī vai kaut kāda kaut cik sakarīgā tekstā :D
Tas nekas ja neizdodas ideāli, man pašai ar neizdevās, bet galvenais jau ir likt mums pasmaidīt.
Ja nevarat izdomāt kā salikt kopā 10 virsrakstus var arī mazāk/vairāk galvenais ka pašām jautri :)

Viss sākās ar to ka uzzināju ka man ir zema spermatozoīdu koncentrācija ICSI tā kā iepazīšanās internetā man nespīdēja.
kā jau pašpārliecinata sieviete es zināju savu iecienītāko vīriešu vecumu un garumu, bet kuru tas interesē? Mani!
Es vīriešus izsijāju tā itkā būtu darba intervijā - krievu valodā. Laikam jau pie sevis ceru ka tāds tādu atrod vai pretpoli pievelkas tomēr?
vispār škrobe! Aizmirsu, kur noliku savu mīļākā vīrieša puspliko plakātu!
Jūtu ka uzklausīšana man noderētu savādāk viss kā es šo dienu varu nosaukt ir 08.07.15. beztēma.
08.07.2015 21:43 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
MJ, laikam tagad man radaas velme sakomentet visadas divainas temas, lai tikai varetu savakt 10 jaunus, smiekligus atslegasvardus. Nez pie kaa tas mani varetu novest :D
09.07.2015 00:20 |

Reitings 17203
PaulaMonro Tas novedīs pie tā ka cosmo pēkšņi paliks ļoti aktīvs un neviens nesapratīs no kā tas ir līdz neuzies šo diskusiju :D
09.07.2015 00:22 |

Reitings 2836
Un vel taa tendence paraditos, ka dazi komentee par lietaam, par kuram neko nejedz :D vai, kuras vispar neinteese, tikai tapec, ka nosaukums labs un iederas stastijuma :D
09.07.2015 00:27 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
MJ, si ir tiesaam laba diskusija. Ceru kaads veel padalisies. :)
09.07.2015 00:29 |

Reitings 17203
Vaine :D Vai ar paši veidotu tēmas :D
09.07.2015 00:29 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Es ļoti gaidu HANNA's stāstiņu. (l)
09.07.2015 00:32 |

Reitings 2836
Laikam mana dzives jeega nav parak dzila, jo prataa tikai viena doma - KAA DABUT SIMPATISKU CHALI? Sapratu, ka BAIGI VAJAG!!! Ka butu, ja klutu kadam MĪĻĀKĀ? Paskatijos otrapuse.lv, atradu tur chali visai glitu. Stulbs bez gala, bet galvenais, ka feiss tam jauks. Nekavejos ilgi, dzive tikai viena, aizbraucu un piedavaju seksu. Shoks man ne pa jokam sejaa bija, pilniigs siikais - NEVAINIIGS 19 GADOS! Tomer seksu BAIGI VAJAG, nolemu, ka laushu vinam valju. Rotaļas mums patrauceja kada lieta - uzradas tur SMEKEJOSHAIS VIIRA TEEVS. Izlemu, ka pieteik! Nevajag man tadu bernu daarzu!
Taa peec laika sapratu, ka nebus viss tik viegli, NEVAINIGS 19 GADOS bija augligs loti, naacas apsvert, vai tik nebus ABORTS nepiecieshams tik pat loti.
Aizgaju uz darbu satraukta un druma, tur man nacas piedalities paskuma - PROFILA BILZU VERTESHANA. Balsis nedabuju daudz, naacu atpakal no darba, nesu DARBA NEGACIJAS UZ MAAJAAM. Atkal PAARDOMAS / AIZDOMAJOS, vajadziga MĪĻĀKĀ man pashai. Teikumu speele :) galvu sajaukusi man.
09.07.2015 01:05 |

Reitings 252
Reģ: 21.06.2015
Staigāju pa ielu,pienāk klāt kāds vīrietis un prasa "Kas labāk Tele2 vs Bite vs LMT?" Es šim prasu ''kas tu esi''? Šis man saka''kaut kāds aģents''.Es saku, ka viņš kāds dumjais ja nevar pateikt,kas konkrēti viņš ir,viņš man saka ''Jaunkundzīt,jums nepieciešama rakstura,uzvedības maiņa.'' Es saku,kas tu par vīrieti bez auto? Viņš saka''būsi mana mīļākā,būs tev auto.''Es saku ,ka gribēšu mašīnu ar skaistiem spogulīšiem. Viņš izņem no kabatas savu Just5 Blaster,ieiet draugos un skatās manu profilu,pēc brīža skaļi izsaka domas par profila bilžu vērtēšanu.Es pamanu,ka viņam ir švīkas uz telefona ekrāna. Saku,ka var notīrīt ar zobupastu(?!:-D) Viņš saka,ka to zinot. Tad prasu,ja jau viņš tik gudrs varbūt zin kur var nopirkt saulessargu? Viņš saka,lai aizejot uz JYSK. Pēc brīža aplūkoju viņu un paprasu''nu kā tad tur būs,pirksi man auto?'' Viņš viltīgi,bet skaisti pasmaida...

Pilnīgs bezsakars,bet centos.:-D:-D:-D
09.07.2015 02:01 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Es biju "mīļàkā" vīrietim, kurš nesa "darba negàcijas uz mājàm", tà bija "nepatīkama situàcija", pie tam viņs bija "vīrietis bez auto". Pēc kàdas briesmīgas nakts es atklàju ko šausminošu - es esmu stavoklī, lai mazinātu negatīvās emocijas es fiksi uzāvu kājas" Nike botiņas" - jàdodas taisīt "aborts", pēc šīs smagās pieredzes vēlējos iepazīties ar puisi, bet tikai tadu, kas veel "nevainigs 19 gados", ceru tas būs vieglak nekā " darba intervija krievu valodà", likās viss ir kārtībà, pat tika iegādāti "saskaņoti krekliņi visai ģimenei", taču izrādījās, ka viņš čeko "krievu slavenību instagram" un nevelkā "Converse kedas" - :0 no pàrdzīvojumiem pat acī iemetàs " krusas grauds", tomēr, lai glabtu attiecības, piezvanīju, teicu, ka jāspēlē " badmintons" , tad viņš klausulē izšņāca - tev "baigi vajag" ja?" Kuru tas interesē"?
Tiklīdz uzzinàju, ka viņš ar "tallink" brauc pie selfiju karalienes Santas es paziņoju, ka mūsu " draudzība" ir izjukusi.
Tagad mani vairs neinteresē "vīriešu vecums un garums", jo " briesmīgà nakts" sapnī redzēju zīmi - man jāiepazīstas ar meiteni!
Vismaz tagad visam jàbūt pēc plāna - labu rīt, bikses krīt, labu vakar, bikses pakar.
09.07.2015 03:03 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Viņas nīgrums kaut kur pazuda starp stāstu par sevi 3 vārdos un 9.jūlija beztēmu. Mēs tikāmies ap pusnakti. Daudz dzērām mango šampi, pļāpājām, tad izdomājām, ka taisīsim viens otram pedikīru Gelish. Pamodos. Uz kakla un vēdera atradu dīvainu zilumu. Uz galda stāvēja kompis, tur atvērta cosmo lapa – kāzu beztēma! Dzirdēju aiz verandas durvīm kāds runāja spāniski, atrauju durvis vaļā – MEKSIKA! Čiepa saka, ka mums esot brīvdienas Meksikā! Neizpratnē kādu laiku sēdēju, prasīju, kas noticis, kā sanācis, viņa teica ka smēķējošais vīra tēvs, nu mans fāters, mūs pieteicis kaut kādam šovam. Es esot jau līgumu parakstījis. Pietam precējies, bet ar kuru???
09.07.2015 09:51 |

10 gadi
Reitings 893
Reģ: 29.01.2009
Priekšā tusiņš ar tematisko vakaru- 08.07.15. Beztēma. Iegādājos gold tattos un sapratu, ka nekam neder-turās tikai vienu dienu. Tad sapratu, ka man vajag intermittent fasting, jo gribu iegādāties kaut ko stilīgu no vakarkleitu humpalām .Ejot mājās no humapalām satieku meitenes, kuras pārdod Victorias secret produktiņus un zobu balināšanu ar Crest. Piestāstīja pilnu galvu un es sapirkos. Aizgāju mājās un sapratu, ka viņas melo labāk 3 - esmu apčakarēta. Zobi tāpat dzelteni un produktiņi nesmaržo. Palasīju žurnālā par Modes un stila beztēmu, sapratu, ka tomēr ir Jocīgi cilvēki Rīgā. Bet pareizi - šodien 02.07.2015 BEZTĒMIS - ko gan es varu gribēt!
09.07.2015 10:25 |

Reitings 568
Reģ: 17.06.2014
Viss sākās 09.06.2015. :). Tā man bija briesmīga diena. Vispirms es nejauši izgāju no veikala nesamaksājusi , tad man kaut kādi garāmgājēji sāka uzdot jautājumus par stap on. Tā kā neko par strap on nezinu, sazinājos ar meitenēm, kuras pārdod Victoria Secret produktiņus, varbūt viņas zinās vairāk. Bet nekā. Liels palīgā sauciens man nāca tieši pirmdienas beztēmā - jautāju meitenēm, par dziesmu izlaidumam. Viņas visas kā viens ieteica ņemt dziesmu no Viņas melo labāk. Vēl viņas ieteica matus pirms izlaiduma obligāti izķemmēt ar tangle teezer - ar citām ķemmēm lai nemaz nedomāju ķemmēt! Pateikusies par padomu, gāju svinēt. Laikam jau biju labi svinējusi, jo attapos 06.07. Beztēmā pirmdienā.
09.07.2015 10:47 |

Reitings 144
Reģ: 27.05.2014
Biju nolēmusi braukt satikties ar Liepājas meitenēm, lai atpūstos. Kad aizbraucu, izskanēja pirmie komentāri par manām lūpām: Vai esi veikusi lūpu palienināšanu? Sapratu, ka nebūs aršana ar tām Liepājas čiksēm, tāpēc apjautājos par labākajām vietām, kur doties uz randiņu ar kādu puisi. Mani iepazīstināja ar simpātisku vīrieti, taču uzreiz viņā pamanīju izteiktus vīrieša mīnusus. Man ir svarīgs vīriešu vecums un garums, taču šis jau bija par traku. Viņš bija vismaz 10 cm īsāks par mani un laikam arī 2 gadus jaunāks. Jau pirmajā randiņā viņš man jautāja, ko gatavošu vakariņās viņam, lai gan šādi plāni man vispār nebija prātā. Pēc tam jau sekoja jautājumi: Ko darīt lai sievietes man pievērstu uzmanību?, jo vīrietim acīmredzot sieviešu trūkums. Nodomāju, ar ko gan mani iepazīstināja.. un atbildēju, lai steidzami apmeklē ģimenes ārstu, un aizbraucu mājās. :-D
09.07.2015 12:03 |

Reitings 17203
BetijaB teiktais ar labs, par to..
"Nu un ko es teicu?Ko var sagaidīt no čaļa, kam kājās converse kedas?!"

Rosssa Man tavs bezsakars ar iepatikās :)

schoco ahh turpini tik rakstīt vel!! :D

Vispār visām baigi forši! Var tik lasīt un lasīt :)

Man ar iepatikās tas ka daļā jūsu rakstītā var par redzēt izklāstu par pašu diskusiju :D Nevajag pat iet diskusijā par zelta tetovējumiem lai uzzinātu ka viņi ilgāk par dienu neturās utt. Tādus tekstiņus vairākām ieraudzīju un baigi iepatikās :)

Tā tik turpināt :P
09.07.2015 13:36 |

Reitings 366
Reģ: 15.04.2015
Labrīt 9. jūlijā! Briesmīga nakts bija nakts no 8. jūlija. Ar puisi no kura nopirku peldkostīmu sākām sarakstīties. Visu nakti čatojām, līdz viņš man sāka uzdot dīvainus jautājumus - un es sapratu, ka mana garīgā izaugsme vairs nav izaugsme - tā ir apstājusies! Puisis lika, lai pastāstu par sevi 3 vārdos - to es nespēju. Viņš pajautāja man 3 lietas bez kurām es varu un 3 lietas bez kurām nevaru dzīvot. Teicu, ka nevaru dzīvot nezinot vīrieša vecumu un garumu un pajautāju viņam, kāds tad tas īsti ir. Viņš atbildēja - "Kuru tas interesē??". Apvainojos, jo puisis tiešām foršs, bet tie dīvainie jautājumi... Esmu nonākusi dzīves krustcelēs...
09.07.2015 17:37 |

Reitings 339
Reģ: 04.08.2013
man iepatikās jūsu ideja!

šonakt atkal galvenais jautājums - kāda jēga dzīvei? jo es pat nevaru atbildēt uz jautājumu, uz kuru pusi griežas balerīna! Tad uz vienu, tad uz otru, tad es iedomājos, vai viņai nesāp kājas šādi griežoties vien, jo nu apavi nepiemēroti var izrādīties un slodze par lielu.. skatos un aizskatos tik tālu, sāku jau domāt, kāds balerīnai tas izskats tomēr nepierasts, nu ritīga Stila un modes beztēma jau domās gatava! Aizdomājos jau tik tālu, ka lasu, kāda ir saistība starp stilu un astroloģiju, bet neko pēc tās melnās kleitiņas un kurpēm pateikt nevar.. Tātad manās nakts pārdomās rodas ideja, ka es esmu atradusi video that makes difference, jo sapratu arī to, cik smuki izskatās svārki viņai, prātoju, vai ņemt dalību 30 dienas svārkos? Nē, nē, saprotu, ka šī mana nakts beztēma aizgājusi par tālu!
Viss, ko varu jums teikt- uzmanieties, meitenes ! Tā balerīna nav ritīga.

:D
09.07.2015 18:17 |

Reitings 366
Reģ: 15.04.2015
capraelus riktīgi labi sanàca tev! :D
09.07.2015 18:23 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Sēžu vēl tepat, Meksikā. Šeit valda tveice un alkohols. Bija pienācis kaut kāds krievu tautības džeks, teica, ka es esot vakar ar viņu līgumu parakstījis par dalību šovā. Iedeva aizpildīt kaut kādu anketu, tur par sevi trīs vārdos jāuzraksta. Starp citu, izvēlējos sevi nosaukt par – neatkarīgu, vīrišķīgu brašuli. Tad deva pildīt kaut kādu OSPPP 2015 testu. Nu, izpildīju, nebija grūts. Mana mīļākā čiepa, ko izrādās pa dzērumam noprecēju, smaidīja, klausoties savu šī brīža favorītdziemu – Rihannas “Bitch You better have my money”, tā esot bijusi mūsu īpašā kāzu dziesma. Ir arī foto no kāzām, man mugurā bija žakete no eBay, peldšorti un zeķes sandelēs. Izskatījos sev neierasti glauni. Pāris stundas biju laimīgs, līdz nonācu dzīves krustcelēs – čiepa, ar majonēzi uz viesnīcas skapja uztriepusi – mans/bērna skapītis… vai tiešām? Varbūt kaut ko lieku testam noplēsusi?
09.07.2015 18:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits