Es biju "mīļàkā" vīrietim, kurš nesa "darba negàcijas uz mājàm", tà bija "nepatīkama situàcija", pie tam viņs bija "vīrietis bez auto". Pēc kàdas briesmīgas nakts es atklàju ko šausminošu - es esmu stavoklī, lai mazinātu negatīvās emocijas es fiksi uzāvu kājas" Nike botiņas" - jàdodas taisīt "aborts", pēc šīs smagās pieredzes vēlējos iepazīties ar puisi, bet tikai tadu, kas veel "nevainigs 19 gados", ceru tas būs vieglak nekā " darba intervija krievu valodà", likās viss ir kārtībà, pat tika iegādāti "saskaņoti krekliņi visai ģimenei", taču izrādījās, ka viņš čeko "krievu slavenību instagram" un nevelkā "Converse kedas" - :0 no pàrdzīvojumiem pat acī iemetàs " krusas grauds", tomēr, lai glabtu attiecības, piezvanīju, teicu, ka jāspēlē " badmintons" , tad viņš klausulē izšņāca - tev "baigi vajag" ja?" Kuru tas interesē"?
Tiklīdz uzzinàju, ka viņš ar "tallink" brauc pie selfiju karalienes Santas es paziņoju, ka mūsu " draudzība" ir izjukusi.
Tagad mani vairs neinteresē "vīriešu vecums un garums", jo " briesmīgà nakts" sapnī redzēju zīmi - man jāiepazīstas ar meiteni!
Vismaz tagad visam jàbūt pēc plāna - labu rīt, bikses krīt, labu vakar, bikses pakar.