nepatīkama situācija

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Labrīt!
Man neliek mieru situācija, kas atgadījās vakar, tādēļ vēlos lūgt padomu, kā visgudrāk un labāk to atrisināt.
Draugam ir kursa biedrene, ar kuru studiju laikā regulāri sarakstījās, sazvanījās, zinu, ka laikā, kad daudz strīdējāmies, viņš viņu aicināja uz kino un gāja vakarā kaut kur iedzert. To visu es piedevu un centos aizmirst. Viņš teica, ka sakari ar viņu ir tīri pa mācīgu jomu. Tagad jau kādu laiku viss šķita ideāli- esam mīļi, izpalīzīgi, atbalstam viens otru, ir daudz jauku emociju. Taču vakar kopā braucot nejaušām pamanīju, ka viņš viņai arī tagad, kad nav studiju zvana, raksta. Brīvdienas jauki pavadījām kopā, ka nebija nemaz laika ņemt telefonu rokā un viņš viņai stāsta, ka aizmirsis bija telefonu Rīgā. Interesanti kāpēc?
Vakar viņi sarunājās un viņa manu draugu aicināja ārā. Kā reaģēt? Kā pateikt kā jūtos un ko teikt?
Lieki piebilst ka viņš man ir dārgākais kas ir, un šāda situācija ļoti ķer sirsniņu :'-(
08.07.2015 10:01 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ar Annu/Peeteri iet uz kino tad, kad otraa puse ir aiznjemta, vai taada tipa filmas nevar ciest.

Iepaziistinaat, pie pirmaas iespeejas, taa gan ir pashsaprotama lieta.
08.07.2015 10:17 |

Reitings 1082
57days
Par to runājām iepriekš, kad viņš teica, ka ar viņu runā tikai tad, kad vajag kaut ko zināt par mācībām u.t.t
Salemana ar draugiem puišiem ikdienā neuzturu kontaktu, jo man ir savs vīrietis un ja vajag izrunāties, ir draudzenes. :)

Reitings 743
Reģ: 23.02.2015
sELĪNA TIEŠI TĀ, brīvām un jaunām meitenēm, kas ir klaču bābas, sarakstās ar entajiem čaļiem, kuri tikai tā uztver sievieti, kā puiku.

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Redzi,ctn, Tu esi no tām pie, kuras iet citas puisis, tāpēc sāc te kādu apsaukt par histērisku, bet, ja būtu otrādi, ka Tavs vīrietis ietu tusēt/uz kino/iedzert ar citu, vai tad arī viss būtu ok. Man šadi bija draudzenei, ka arī gudri izrunājās līdz viņas vīrs sāka tusēt ar kolēģem. Tad gan viņa ātri pārvērtās par histēriķi, kā Tu saki! :D
08.07.2015 10:18 |

Reitings 743
Mācibas mazaissusurs ir beigušās? Ko viņam vēl vajag? Varbūt maģistros mācīsies kopā? ;-)
Neesi naiva/
08.07.2015 10:19 |

Reitings 17280
mazinssusurs, ja vinjsh tev melo, tad tas ir pavisam cits jautaajums.

Piesakies liidzi naakamreiz patuseet! Ja nekaa tur taada nav, nebuus probleema pievienoties. Ja saakas diivaini attaisnojumi, nu, tad tur nav iisti draudzeeshanaas.
08.07.2015 10:20 |

Reitings 743
KristīnA! tieši tā, tēlo gudro un ideālo sievieti, jo pašai savas dzīves nav.
Man draugu lokā arī viena gudriniece, vientuļa, tikai dažreiz uzrodas kāds piegulētājs, bet visus perfekti prot pamācīt kādai jābūt sievietei, kādām jābūt ģimenes attiecībām utt. Tikai nezin kāpēc pati viena pati un čaļi tikai izmanto? :-|

Reitings 1082
Selīna Mums ikdienā arī ir tā, ka nav pieļaujamas šāda veida draudzības un viegli var pamanīt, kura meitene ir tīri par mācību lietām un ar kuru tas viss ir šaubīgāk. šī iemesla dēļ arī neuzskatu to par normu, jo mūsu attiecībās tas it kā nav pieņemami.

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Nu, jā, labi, ka mums +/- brīvais laiks ir vienā laikā. Lai gan tad, kad nav, nekas traks, varam pāris h pagaidīt viens otru. Par filmām arī visu varam sarunāt.
Ja negribās divatā, tad uzaicinām līdzi arī draugus, kur ir gan meičas, gan puiši. Izsmejamies, izrunājamies un visi laimīgi.

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Arī saraksties bezjēgā uzdodot jautājumus par brīvdienām utt? Kāpēc neiepazīsties ar draugu meitenēm, lai varētu visi kopā atpūsties?
Šo es varu saprast tikai no brīvajām meičām, kurām īsti nav ko darīt, kā draudzēties ar visiem vīriešiem pēc kārtas un ļoti interesēties par viņu dzīvēm.

Kur esmu apgalvojusi, ka nepazīstu viņu otrās puses? Un komunikācija mums ir brīva, kad gribas, tad runājam, arī par brīvdienu plāniem, labākajām šašlika receptēm un vēl visu ko. Nevajag piesiet savu dzīvi cilvēkiem, nosmacēsi.
08.07.2015 10:22 |

Reitings 2342
Redzi,ctn, Tu esi no tām pie, kuras iet citas puisis, tāpēc sāc te kādu apsaukt par histērisku, bet, ja būtu otrādi, ka Tavs vīrietis ietu tusēt/uz kino/iedzert ar citu, vai tad arī viss būtu ok. Man šadi bija draudzenei, ka arī gudri izrunājās līdz viņas vīrs sāka tusēt ar kolēģem. Tad gan viņa ātri pārvērtās par histēriķi, kā Tu saki!

Ja ikdienā vīrietis visu laiku iet tusēt/uz kino/iedzert ar citu, tad sievietes histēriskā daba varētu būt viens no iemesliem, kāpēc viņa sēž mājās.
08.07.2015 10:26 |

Reitings 4339
Daudzas, protams, ries, bet manās attiecībās vienmēr ir bijis tā, ka nekādu draudzenīšu vai draudziņu nevar būt ne man, ne draugam. Nekādu pastaigu, kino apmeklējumu un taml. ar pretējo dzimumu nav pieļaujamas.
Ar saviem vīriešu draugiem savu draugu esmu sapazīstinājusi un ar viņiem izklaidējamies abi kopā. Tāpat ir arī ar drauga sieviešu dzimtes draudzenēm. Vai nu visi kopā vai nekā.
Vienmēr esmu uzskatījusi, ka ja jau tev ir draudzenīte vai draudziņš, kurš ir tik mīļš un blaablaablaa, tad pirmā lieta, kas jāizdara - jāiepazīstina ar savu mīļoto cilvēku un jānodibina labs kontakts ar abām pusēm. Nav taču ko slēpt.

Piekrītu šim! Ja grib tusēt, tad kopā, nevis mans vīrietis piektdienas vakarā ies ar kādu Anniņu iedzert un pēc tam padejot! :D Nē, nu iet jau var, bet vienā virzienā! :D
08.07.2015 10:27 |

Reitings 2342
KristīnA! tieši tā, tēlo gudro un ideālo sievieti, jo pašai savas dzīves nav.
Man draugu lokā arī viena gudriniece, vientuļa, tikai dažreiz uzrodas kāds piegulētājs, bet visus perfekti prot pamācīt kādai jābūt sievietei, kādām jābūt ģimenes attiecībām utt. Tikai nezin kāpēc pati viena pati un čaļi tikai izmanto?

Tev ir kāda sāpe iekšā? Vēlies izrunāties?:-)
08.07.2015 10:27 |

Reitings 4339
Ja ikdienā vīrietis visu laiku iet tusēt/uz kino/iedzert ar citu, tad sievietes histēriskā daba varētu būt viens no iemesliem, kāpēc viņa sēž mājās

Lai jau tā būtu! :) Es Tavās acīs bušu histēriķe, bet Tu manās...hmmm, labi Tu jau pati sapratīsi! :)
08.07.2015 10:31 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
ctn - tad jau tu esi arī brīva pret draugu otrajām pusītēm. Tātad esi draudzene pārim, ne tikai vīrietim. Un, manuprāt, tas ir savādāk.
Man arī var uzrakstīt mans draugs ar jautājumu "kādi plāni brīvdienām?", bet tas nebūs attiecināms tikai uz mani vienu, tāpat arī draugam kāda draudzene var uzrakstīt un pajautāt ko darīsim tad un tad, davaj braucam tur un tur..
Eh, cik labi tomēr, ka pāriem ir pārīš draugi. Nekādu problēmu. Visi tusē kopā.
08.07.2015 10:33 |

Reitings 2342
Lai jau tā būtu! Es Tavās acīs bušu histēriķe, bet Tu manās...hmmm, labi Tu jau pati sapratīsi!

Mani tiešām neuztrauc, ko Tu domā. :)
08.07.2015 10:33 |

Reitings 1082
elii666 viņš man neteica, ka iet kaut kur ar meiteni, jo tajā laikā strīdējāmies un viņs bija ļoti vēss pret mani. Teica, ka vēlas vienu dieniņu pabūt viens, to es sapratu, jo katram tā var gadīties, aizbraucu uz laukiem viena, taču tad man zvana draudzene-bārmene un prasa, vai ar savu draugu esmu izšķīrusies, jo viņš ar citu meiteni ir.
Situācija bija nepatīkama, bet pārāk svarīgas bija attiecības, lai tā dēļ šķirtos.
Selīna Jūsu attiecību modelis arī ir tas, kā es redzu, kā visam jābūt. Kā arī viņš ir teicis, ka tā ir vislabāk. Tas, ja citiem ir citādāk, nenozīmē, ka Tavs vai citu attiecību modelis ir slikts
08.07.2015 10:35 |

Reitings 17280
Nu redz, man ir paaris reizes gadaa situaacija, kad viirietis saka - shovakar buushu maajaas drusku veelaak, tikshos peec darba ar Anninju, vinja grib paarrunaat taadu un taadu jautaajumu.

Nezinaaju, ka tas ir pamats shkjirshanaas pieteikumam.
08.07.2015 10:35 |

Reitings 743
Selīna forši pateici, manam līgavainim arī nav nekādu brīvo draudzeņu, ja tusējam tad tusējam visi kopā.
08.07.2015 10:36 |

Reitings 743
susuriņš atrodi labāku vīrieti, ja mēs to varam, tu arī vari ;-)
08.07.2015 10:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)