Kurai biedrībai es zvanīšu?Kura biedrība nāk atpestīt suni no tā,ka tam ir vientuļi?Tās ir aizņemtas ar pamestiem un spīdzinātiem suņiem.Ja kāda zin kādu,ka snāk uns avāc katru rejošo suni-es labprāt viņiem piezvanīšu.
Uzlieciet šo video fonam uz nedēļu,dienu un nakti.Un tad apzinaties,ka NEVIENS te nebrauks un neko nedarīs lietas labā un tajā var klausīties kamēr saiesi sviestā.Jo tieši tāds troksnis man ir jau gandrīz nedēļu aiz loga!
https://www.youtube.com/watch?v=XP-djS0RNPk Šeit tikai iztrūkst izteiksmīgi uuuuuuuuuuu pa vidu riešanai. Kaut tās astoņas minūtes dieva dēļ izturiet.
Saimnieks neko nedarīs.Ja endarija neko,kad redzēja,ka bar susņu viņa kuci uz piebraucamā ceļa jāj,neko nedarīs arī sakarā,ka suns dienu un nakti kauc aiz bezdarbības.Nekas jau viņam netrūkst,ēst un dzert ir,bet viņš vai nu nav radis pie ķēdes sēdēt vai vienkārši vēlas uzmanību,ko šie kaimiņi saviem suņiem nekad nav snieguši.Neviens enkad nav redzējis pat galvu noglaudam.
Un kāpēc gan es nedrīkstētu ņaudēt?Citas ņaud par to,ka vīrietis krāpj,skolā neiet,sliktiem darba kolēģiem,es atļaušos paņaudēt par to,ka nevaru pagulēt kaimiņu suņa dēļ.