kad mēs sākām tikties ar draugu, viņa māsa, kas toreiz savās drausmīgi jocīgajās attiecībās un, kā man liekas, ne-normālās attiecībās bija pāri 5 gadi, ieņirdza par mums ar vārdiem "paskatīsimies uz jums, kad jums būs tāds stāžs, kā mums". Tad pagāja 5 gadi un nekas nemainījās. Tad kaut kādā reizē sāka mūs tā kā apcelt un tā, uz ko jokojot atteicu, ka skauž un tad nāca frāze - nu paskatīsimies, cik mīlīgi jūs būsiet pēc tik ilga laika kopā kā mēs (10 gadi) . Nu tālu no 10 gadiem vairs nav, un nekas nav mainījies. Viņa turpina attaisnot savas draņķīgās attiecības ar to, ka viņi ir ilgi kopā.
Morāle - nav svarīgi, vai tie ir 2 mēneši, vai 10 gadi. Ir jākopj attiecības un jāvelta tām enerģija un laiks, un tikai tad kaut kas būs. Mani vecāki diemžēl nebija no tiem, kas spēja visu mūžu būt laimīgi kopā, bet es tagad redzu, ka pie vainas bija tas, ka nekopa attiecības, nebija savstarpējās izrunāšanās un jā, nebija arī laika, jo rāvās melnās miesās, lai nodrošinātu man un brālim visu, kas vajadzīgs un vēl vairāk. Laulībā (vai kopdzīvē) pavadītais laiks nav iemesls palaisties.