Sveikas cosmo dāmas! :-)
Cik gados jums uz kājām parādījās tumšās spalvas? Vai var būt tā, ka viņas nekad neizaugs? :-D
Man jau drīz būs 18 gadi, taču no matiņiem uz kājām nav ne miņas. Cerams arī nebūs, hahahah :-D
Vēlos dzirdēt jūsu viedokļus.
no tumšiem matiņiem nav ne miņas,vai tev to nav vispār? Tas būtu creepy,sastapt cilvēku kam miesa ir kā tiko pēc vaksācija:-O Ja nekad no apmatojuma neesi atbrīvojusies,tad tie gaišie matiņi tāpat vien nepaliks tumši;-)
2 gadus atpakaļ auga mežonīgi visur kur, bet uz kājām nē..... Tagad es citās vietās ravēju spalviņas ar speciālu ierīci un esmu bez spalvām (aug tikai mazas, pānas spalviņas, kuras momentā tiek izrautas)
Tas nozīmē, ka man nebūs spalvainas kājas arī nākotnē?
Visdriizaakais nebuus ar, jo es esmu mataina jau kopš 10 gadu vecuma, turpretii manai omei uz kaajaam nekad nav bijis apmatojums, vrbt tikai maza gaiša pūciņa uz augšstilbiem, ari divaam manaam draudzneem kājas tik maigas kaa ziidainim, bez spalvaam :D man skauž
Nu diez vai vienā rītā pamodīsies un uz kājām pamanīsi pērtiķa cienīgu apmatojumu. Ja reiz viss pubertātes un attīstīšanās process ir sācies laicīgi un noticis bez kaut kādām problēmām vai nenormālībām, tad šaubos, ka kāju spalvas pēkšņi attapsies 18 gadu vecumā un sāks pastiprināti augt.