Es cilvēktiesības uztveru gana nopietni, un es nespēju saprast kā var asociēties kā homofobs un tik un tā sevi uzskatīt par labu cilvēku. Un dažas no šeit esošajām, var redzēt ir maz/nemaz informētas vai vienkārši ne īpaši inteliģentas, bet sāpe par tām, kuras ir gudras un ar potenciālu.
Kads svars var but v+v un s+s laulibai? Tas ir dead end, pecnaceju viniem nekad nebusun sapratu, ka pēc šīs loģikas tad man arī būtu jāskrien ātri šķirties no vīra un atlikušo dzīvi vadīt vientulībā, rūpējoties par 15 kaķiem, jo bērnu nebūs :D WTF
Straight marriage will be less meaningful if gay marriage is allowed. The sanctity of unions like Britney Spears’ 55-hour just-for-fun marriage would be destroyed.
Bet traģikomisks arguments pret adopciju, ka bērns kļus par geju un tikai tāpēc labāk bērnam uzaugt bez vecākiem bērnu namā, jo paši pareizie jau nemaz netaisās adoptēt bērnus
Ha,ha,ha. Kārtējais frukts,kas nerubī atšķirību starp pedofīliem un gejiem. Ja arī geji,kas ir adoptējuši zēnu un vēlāk to seksuāli izmantojuši,tas ir tieši tāds pats izņēmums,kā tie "hetero" tētuki,kas izmanto savus bērnus,kaut patiesībā ir precēti ar sievieti,sava bērna māti. Slimie ir visur.
skolā man stāstīja...jums ir? Ziņas par dažu atsevišķu pasīvo HS dzīvesgājumu man liek izdarīt secinājumu ka starp pedo un gejiem robeža ir visai trausla un viegli pārejama. Info - no dzīves, ne no grāmatām. :-D:-D:-D
you never know viņi ir visur,ne jau tikai 1% sabiedrības