Katru dienu var saskarties ar jocīgiem/nepatīkamiem cilvēkiem, taču šie 3... Zinu, ka daudzi šos cilvēkus ir ievērojuši.
Sieviete, kas lūdz naudu ''nodegušam sieviešu klosterim'', kad satiku viņu kādus 3 mēnešus, katru dienu, gan Vecrīgā, gan centrā un viņai nebija kauns katru reizi prasīt, uzbļāvu ''Cik tev tie klosteri deg? Strādāt jāiet'' :D Zinat viņu? Esat vispār dzirdējušas, ka kāds klosteris nodedzis?
Ļooooooooti jocīgs vīrietis, nu tiešām fucking creepy, tāds tumsnējs, ne čigāns jo runā angliski, parasti bija ģērbies mētēlī, maza auguma. Man no viņa jau sāka palikt bail. Ja es viņu satiku ejot garām, viņš mainīja virzienu un sāka iet kopā ar manīm sakot ''Omg you are so beautiful'' -__- satiku viņu katru dienu un katru reizi viņš piesējās. Nesaprotu. Tagad, Paldies Dievam, kaut kur pazudis. (strādāju centrā, tāpēc esmu tur visu laiku)
Jauns vīrietis ar bārdu, kas parasti visu dienu staigā pa Krišjāņa Baronu ielu, dziedot un dejojot un ejot katrā veikalā/aptiekā, iespējams kaut ko lieto, jo esmu viņu arī redzējusi normālu. Viņš parasti iet un runājās savā nodabā, attaisa veikala durvis - pasaka kaut ko un aiziet :D Viņš visiem prasa cigaretes un 30 centus. Zinu, ka zinat, par ko runāju! :D
Vai Jums ir vēl kādi stāsti par jocīgiem cilvēkiem Rīgā?