Labvakar meitenes. Sirds tik pilna,ceru uz kādu padomu.
Šovakar draugs nedaudz iedzēra un izstāstīja ka trīs gadus spēlē azartspēles. Esam kopā četrus gadus. maigi teikt ka esmu šokā, izbrīnā un vispār nesaprotu kā tas ir noticis, man neko nenojaušot :'-( Ceru ka rīt pamodīsies un pateiks ka pārspīlējis, kaut ko dzērumā sadomājis bet nu maz ticams.
tagad domāju ko darīt man. Abi esam tikko pabeigusi skolu, meklējam dzīvokli, līdz šim dzīvojāmies ta pie viņa, tad manis. Sirds plīst pušu, galvenokārt moka vainas apziņa ka neesmu to pamanījusi. Nekad nav slēpis savu algu, nav slēpis cik naudas ir uz konta. Arī nekādus būtiskus iztrūkumus neesmu pamanījusi vai izmaiņas uzvedībā. piemēram daudz arī ballējamies, nekad nav kaut ko minējis ka ies uz spēļu zāli vai mistiski tur pazudis. jautāju vai to zina viņa draugi, viņš teica ka visi. Bāc un neviens, absolūti neviens man nevarēja dot kaut mazāko nojausmu , ka viņam ir tādas problēmas :'-(:'-( Protams, draugi ir draugi, varbūt ir mēģinājuši ar manējo runāt, vest pie prāta, bet viņi tik draudzīgi un forši izturējušies arī pret mani, vienmēr atbalstījuši ja kaut kas ar draugu vai vispār, nesaprotu. Gribu šķirties un bēgt prom , negribu tā dzīvot, ja reiz trīs gadus man ir melots un vazāts aiz deguna , bet es mīlu to cilvēku un man ir žēl ka viņam tā ir sanācis, gribu palīdzēt bet nezinu vai esmu tik stipra lai to vispār darītu. Meitenes, kā pareizāk rīkoties? kā vispār dzīvot tālāk, neko nesaprotu vairs