Tad nu tā, pirmkārt, labvakar tām, kuras vēl neguļ!
Šo tēmu lūdzu komentēt dāmām, kuras ir pašas mācījušās vai mācās kādā no medicīnas koledžām vai arī tām, kuras ir dzirdējušas kādas atsauksmes no koledžu studentiem vai absolventiem.
Es visu esmu izskatījusi/izlasījusi/pārlasīju/pārrunājusi par medicīnas koledžu tēmu, bet vienalga man izmisums mācas virsū, jo kopumā ņemot viedokļi ir tik ļoti atšķirīgi, ka es nezinu uz kuru pusi doties.
Tātad ir 4 medicīnas koledžas:
1.)RSU Sarkanā krusta medicīnas koledža
2.)LU Rīgas medicīnas koledža
3.)LU P.Stradiņa medicīnas koledža
4.)Rīgas 1.medicīnas koledža
Mans lūgums jums- stāstiet, kurā ir visvairāk jāmācās, visvairāk praktisko nodarbību vai vēl kādu plusu. Mani neinteresē haļava, tādēļ var arī pieminēt, kurā skolā tāda ir, lai zinu, kur neiet. Mani tiešām un no visas sirds interesē medicīna, tādēļ vēlos izvēlēties labāko variantu, bet jo tuvāk nāk pieteikšanās, jo man vairāk šķiet, ka nesaprotu uz kuru iet. Interesē tieši medmāsu studijas.
Ā, arī par kojām gaidīšu kādas atsauksmes.
Pagaidām it kā esmu nosliekusies par labu Rīgas 1.medicīnas koledžai, bet vēlos iestāties divās skolās drošības pēc, tad nu galīgi nevaru saprast, kura būtu tā otrā, kurā stāties. Un vispār man galvā tāds ķīselis, ka vēl visu laiku domāju, vai neesmu jau par vecu medicīnai :-/, jo neesmu tikko no vidusskolas sola, man ir jau bakalaurs citā nozarē, bet tikai tagad sapratu, ka vēlos tomēr pamēģināt medicīnu, vismaz medmāsas pastudēt.
Meitenes, ja kādai kaut kas sakāms- es gaidīšu! :-)