Labs ūdens Rīgā

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Sveikas, meitenes!

Laikam beidzot esmu novesta līdz kliņķim un nolēmusi mainīt dzīvesvietu. Rīt svarīga diena darbā, gribēju relaksēties vannā ar vannas eļļiņu, svecītēm, svaigi nomainīta gultas veļa, bet še tev- no krāna tek MELNS ūdens ar dubļiem!! Parasti tas ir tāds iedzeltens un pēc laika patecinot paliek normāls, bet tagad jau sazin cik lielu rēķinu esmu pietecinājusi un nekas nemainās. Esmu izmisumā.

Tātad, lūdzu dalieties ar savām zināšanām- kuros rajonos Rīgā ir labs, tīrs ūdens un nenotiek tā kā man? Pati dzīvoju Pļavniekos un ja kādai ūdens kvalitāte ir tikpat svarīga, cik man, tad tiešām neieteiktu šeit dzīvot, jo tas ir ļoti kaitinoši. Tāpat arī pirms pāris dienām bija, kad vajadzēja fiksi ieskriet izmazgāt matus, bet nevar jau- nācās braukt ar netīriem (e)

Paldies jau iepriekš! :-)
28.06.2015 21:10 |

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
Es arī no Pļavniekiem. Ar to ūdeni visu gadu vienas problēmas. Citreiz ir, ka mēnesi ok, tad atkal sākas. Vakar un aizvakar bijā tā:

29.06.2015 19:35 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Purvciemā un Pļavniekos ir vissliktākais (estētiskajā ziņā) ūdens Rīgā, jo tieši šajos rajonos sajaucas ūdens no Zaķumuižas, Baltezera un Daugavas. Plūsmas maina virzienus, kā arī caurules ir vecas, patēriņi (uz Rīgas fona) lieli un rezultātā gan tiek uzjundīta visa tā šmuce, kas sastāvās caurulēs pa gadiem, gan arī bieži notiek visādi remontdarbi un pēc tiem caurules neviens nesterilizē. Visās pārējās vietās ūdens ir labāks :)
29.06.2015 19:44 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
pirms 5 gadiem Botāniskā dārza rajonā bija labs ūdens, tagad nezinu, jo dzīvoju citur un te ir ļoti slikts ūdens
29.06.2015 20:18 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
autumn- man tieši šādi arī bija sākumā (es arī nofočēju, bet bija slinkums te likt iekšā). Tad izdomāju lielāku strūklu palaist un atnāku pēc pāris min- ūdens tik melns, ka cauri nevar redzēt (apmēram tāds ūdens daudzmums kā tavā bildē)..un kad nolaiž, tad tādi kā nosēdumi, dubļi melni jo melni. Fui. Nu redz, ka tomēr ir tas atkarīgs no rajona.
29.06.2015 20:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits