Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Skirties/neskirties/pagaidīt?

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
Sveikas! Pēdējā laikā māc domas par šķiršanos, laigan esmu iemīlējusies un pirmo reizi ir šāda cieņa un vīrišķīga attiekme, un visasnpārējā "ideālā" vīrieša kvalitātes, bet nu protams kā jau normal human(women) being, vienmēr kkas nav tā. Tātad attiecības sāku tikai tādēļ, ko minēju augstāk, arī dzīves uzskati sakrīt un pat ir tā ka es būdama ļoti spītīga persona kura stingri pastāv pie sava, viņs māk pateikt tā, lai es skatītos uz situāciju savādāk. Respektīvi vienuvārdsakot-chalis tiešām ir īsts mužiks tā teikt, BET viņš nerunā latviski un tā pa lielam neuzskata ka tas ir vajadzīgs, bet man ir grūti nepārtraukti runāt viņa valodā(ārzemnieks), arī strīdi ir tādi, ka ar katru reizi domāju vai man to vajag, lgn nekad nekas aizvainojoss nav teikts..attieciibas ir pusgadu un es visu laiku domāju, ka viņš ir super, bet ne deļ manis, laigan pa lielam vinjam ir tas kas man vajadzigs. Es pat nevaru iisti aprakstit kaa es to domaju bet es jutu ka nesmu gatava atteikties vai ierobezot savas intereses piemeeram kaa brauksanu uz aarzemeem maaciities kaadu gadu tpc ka ir puisis kurs protams netur bet iisti par arii nav utt taadeelj es nezinu kaa tas ir no malases maanu sevi, vinju vai kas te notiek?:-/
28.06.2015 19:40 |

Reitings 143
Reģ: 15.06.2010
Nesapratu,kapēc tu gribi šķirties?!?
28.06.2015 19:44 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Lasīju, lasīju un neko nesapratu! :-D
28.06.2015 19:50 |

Reitings 443
Reģ: 25.01.2014
diez vai kāda cosmo varēs tev pateikt, ko vislabāk darīt :-D

Es nešķirtos un pacenstos , ja jau tik ļoti patīk. Bet tajā pašā laikā, ja domā, ka ne priekš tevis , tad visticamāk, ka tā arī ir. Kad ir tas īstais , tad man šķiet līdz tam pat neaizdomātos
28.06.2015 19:51 |

Reitings 482
Nejūtos laimīga, ja piedāvātu dzīvot kopā es negribētu, jūtos itkā es neesmu izskrējusies un mani megina ierobezot un tas mani nospiezh. Vinjs ir finans. nodrosinats biznesmenis utt un taja tiesam saprot visu bez jebkadam aigstakajam izglitibam bet es esmu tendeta attistities uzzinat ko jaunu, kursi studijas celjojumi, citas kulturas un cilveki, bet ar vinju tad nebus tik vienkarsi jo anglju var ari nezin un neizskataa ka doma macities respektivi vinjs neredz to pasauli un cilvekus ka es, piemeram, elementara pieklajibas izradishana un smaidishana un palidzibas piedavasana anglim bija pamats stridam ka kaa es taa, laigan tas ir tikai normali eiropa ipashi anglija un sanak lai viss butu ok man ir jaabut rupjai aukstasinigai
28.06.2015 19:53 |

Reitings 482
Haha jaa es saprotu ka nevar isti varbut izprast ko domaju, ari neko nonkretu pateikt, laikam vairak interese vienkarsi jusu eomas par tadu situaciju ;-)
28.06.2015 19:55 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja jau kopumā vīrietis patīk, jūti saikni tad varbūt ar ir vērts mēģināt. Ja tomēr tev pašas intereses ir svarīgākas - obligāti braukt uz ārzemēm mācīties vai lai vīrietis zinātu tavu valodu, nu tas jau ar viņu ir jārunā kāda būtu viņa attieksme scenārījā kad tiešām tu no viņa to prasītu.
Pa lielam ja šaubies, tad kaut kas tomēr nav riktīgi līdz galam, vai tā ir vaina tevī, vai viņā to tik jūs paši varētu izprast.
28.06.2015 19:55 |

Reitings 482
Vinjs ir krievijas krievs kurs dZivo jau daudzus gadu lv, taa teikt no bernibas, un saka ka apkart tikai krievu vide vienalga bijusi tadelj to lv valodu nesaprot, tikai minimali un tas mani jau pasha sakuma atgruda no vinja jo es shos cilvekus nesaprotu ka var dzivot valstii un elemntari pat nesaprast valodu, jo es pec 3menesiem italija vai anglija vai dajebkur citur saku valodu saprast, protams piepuloties un macoties respektivi man sie cilveki lielas praataa neapdavinaati bet shoreiz liktens saveda ar so cilveeku un ljoti neparikami ka ir taa valodas barjera un es nezinu vai tas ir pietiekams iemesls shkirties, vnk mani i terese jusu viedoklji, jo pati esmu emociju karstuma un mulkibas negribas sastradat, ta teikt no malas redzamak
28.06.2015 20:01 |

Reitings 143
Reģ: 15.06.2010
:-D

Laid,lai čalis iet,jo izklausās,ka viņš ir tīri tā neko.Varbūt kādai citai palaimēsies ar viņu.Bet tev gan iesaku saprast ko tu īsti gribi.Jums liela gadu starpība?

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Nejūtos laimīga, ja piedāvātu dzīvot kopā es negribētu, jūtos itkā es neesmu izskrējusies un mani megina ierobezot un tas mani nospiezh.

Tad tiešām dari visu tikai tā, kā tu vēlies, jo, ja kaut ko neizmantosi attiecību dēļ pašlaik, vēlāk nožēlosi, ka daudz kas ir palaists garām. Vīrieši nāk un iet, nav vērts kāda dēļ ko ziedot, vismaz ne gados divdesmit :)

Reitings 482
5gadi starpiba, man tas raksturs smags, kaa vinjs saka es taada-es gribu tapec darisu :DD a ja izlemt kko vajag tad vispar chau, ka pieram tagad, jutu ka nu nevaru ta turpinat, bet taipat laika ir simtu viens iemesls kapec to nedarit
28.06.2015 20:06 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Es pat nevaru iisti aprakstit kaa es to domaju bet es jutu ka nesmu gatava atteikties vai ierobezot savas intereses piemeeram kaa brauksanu uz aarzemeem maaciities kaadu gadu tpc ka ir puisis kurs protams netur bet iisti par arii nav utt

Neesmu dzirdējusi, ka kāda būtu nožēlojusi pamācīšanos citur, pat, ja attiecības tā iemesla dēļ ir izjukušas. Ja attiecības tāpat vēlāk izjuks un nebūsi aizbrauksi, būs daudz nepatīkamāk.
28.06.2015 20:06 |

Reitings 482
Artija, taisnība gan!
28.06.2015 20:08 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Kādas tautības draugs ja grūti nepārtraukti runāt viņa valodā?
23.09.2015 08:50 |

10 gadi
Reitings 1649
Reģ: 29.01.2009
Zini, no pieredzes, ir bijis čalis super puper gudrs, labs, uzņēmīgs, bagāds, inteliģents utt utjpr., beeeeeet, tad uzdevu sev jautājumu: ja viņš mani bildināti, ko es atbildētu? Un mana atbilde bija: NĒ!! Un viss, es nomierinājos, jo sapratu, ka vienkārši nav mans.
Kaut kas līdzīgs ir arī tavā gadījumā, kad ar prātu mēģini sev iestāstīt, ka čalis perspektīvs, bet reāli sirsniņa pēc viņa netvīkst. :-)
23.09.2015 09:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits