Sveikas!
Man ir viena sasāpējusi problēma. Nav ne jausmas kā ar to cīnīties. Uzsāku beidzot pēc seniem laikiem attiecības, viss it kā kārtībā, bet draugos ir tāda aplikācija satiecmani.lv. Mans puisis tur sēž. Caurām dienām, pat darba laikā. Es speciāli uztaisīju vienu fake profilu un kopējā čatā stalkoju. Neko labu neesmu redzējusi - spieto meitenes apkārt, bazaru taisa ar visām iespējamajām sievietēm tur.
Kad satiekamies, viņš parāda, ka privātajās sarakstēs nekā nav un saka, ka viņam esot atkarība no tā čata un nevienu nemeklējot. Mani māc šaubas, ka meklē gan.
Katru dienu vienkārši brūku virsū par to, taisu scēnas, jo pēc dabas esmu temperamentīga, kur nu vēl, ja rodās neuzticība. Tad iet vaļā gandrīz kā 3 pasaules karš. Un visas tās sievietes no tā čata ir viņam draugos. Es prasīju kāpēc, viņš teica ''nezinu, man viņas netraucē un pajebaķ viņas''
Es nevaru uzticēties, jo iepriekšējie vīrieši ir mani situši, krāpuši, melojuši un izmantojuši.
Es saprotu, ka tādā veidā viņu pazaudēšu, jo scēnas ir katru dienu un vēl vairākas reizes dienā. Bet kā lai uzticos pēc tādas sāpīgas pieredzes?
Biju gatava uzlauzt pat draugiem.lv profilu, bet nemāku to izdarīt.