Mana meita neceptu tēmu forumā ,bet atnāktu pie manis un mēs ierēktu par situāciju un izdomātu ko darīt
Es ietu, ja man čalis patiktu
Respektīvi, publiskā vietā zīdīt bērnu ir pretīgi, bet jāties sabiedriskā vietā nav pretīgi.
vienkārši aizies fotografēt ģenitālijas svešam onkam, visi taču nav izvarotāji.
Nē, autorei nevajadzētu pamēģināt. Nesen lasīju interviju ar meiču, kurai pēc ilgiem gadiem izraka kaut kādu kastinga video, kad viņa jau strādāja augstā amatā, nu nafi.., nevienai to nenovēlu un galu galā, nekad nevar zināt, kādu amatu pēc gadiem ieņemsi un vai kāds cītīgi nemeklēs šādus vecus nesmukumus.
nu skumji, ka nevari iedomāties kailfoto bez atkailinātām ģenitālijām
tā jau točna nav mana problēma
Bet pliku, atvainojiet, p*zdu likt uz sabiedriskā transporta krēsla...nū jā, tas ir riktīgi ētiski.
Respektīvi, publiskā vietā zīdīt bērnu ir pretīgi, bet jāties sabiedriskā vietā nav pretīgi.
Priekšroku dodu būt augšā ,ne apakšā.. tā kā nesatraucies tik ļoti , būs jau labi , ne Tava cūka ,ne druva.
Tiešām, ne jau mans vīrs, ar "olām" berzējas sabiedriskos transportos, kur bomži sēdējuši.
lausi Latvijas valsts likumdošanu.. Kas aizliedz šādu vervēšanu mazgadīgo.. Tas nav nekas cits, kā likumpārkāpums no vīrieša puses, un tavs stulbums, jeb idiotisms no tavas puses.