KristīnA!, ak vai , kā gan es pēc šādām tikšanām 16 gados esmu dzīva !? un vispār kā zeme mani nēsā ?
Pat ari ja meitenei butu 25, nekaf neieteiktu doties pie vecha, kursh macas virsu ar kailfoto. Smird pec izvirtulja un iespejamad izvaroshanas un pofigs vai 16, vai 26 gadi, tikt izvarotai nav patikami nekura vecumaa. Wee gan laikam patiktu
Tu esi bez principiem un tas ir slikti,
un savai meitai ieteiksi seksot jau no 14 gadiem,ja ne aatraak.
Palieku pie sava un manu viedokli vai domas mainīt ir praktiski neiespējami.
mēģinot vinnēt debates savas cieņas nevis viedokļa korektuma vadīta.
Un vai man tik jaunai vajadzētu pamēģināt un uzticēties šim cilvēkam?
numuru iedod !? DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Bet nu palielam , ne mama cūka , ne druva ... pilnīgi vienalga ko viņa darīs un , kas ar viņu notiks/nenotiks , es izteicos kā rīkotos es , bet ar mani nekad nekas nenotiek ( jā, jā reiz pienāks tā liktenīgā diena , kas es aplauzīšos un pat ļoti ) , un es vienam nevaru garantēt ,kas notiks ar viņu un man arī tas nav jādara ...
es atbildēu kā rīkotos viņas vietā , tālāk sākas balagāns , ka redz es rīktos nepareizi , nav šeit pareizi vai nepareizi , nekam nav 100% garantijas ....
Respektīvi, publiskā vietā zīdīt bērnu ir pretīgi, bet jāties sabiedriskā vietā nav pretīgi.
Varbūt pienāks diena, ka kāds labvēlis kā tu, tīši iedzīs vilka rīklē tavu meitu. Un ironiski nosmies "ne mana cūka, ne mana druva". Just sayin.
Te cosmo var tik daudz izlasīt par viņas "varoņdarbiem" ka seksojot no 13 gadu vecuma, pīpē zāli, grūtniecības laikā dzer, baznīcā, parkā uz soliņa un saviedriskajā tranportā nodarbojas ar seksu. Bet taisnība vienā lietā viņai ir - viņai ir principi. Respektīvi, publiskā vietā zīdīt bērnu ir pretīgi, bet jāties sabiedriskā vietā nav pretīgi.