kailfoto

Reitings 4
Reģ: 26.06.2015
Sveiki! Nesen internetā iepazinos ar vienu puisi, protams vecāku par mani, pašai tikai 16... Sākām sarakstīties ar sms.. Viņš it kā aizraujas ar fotogrāfēšanu, arī kailfoto.. nu un man piedāvāja satikties un uztaisīt fotosesiju... It kā pašai gribas, interese ir .. bet tomēr bail. Ko jūs domājat par kailfoto? Un vai man tik jaunai vajadzētu pamēģināt un uzticēties šim cilvēkam?
26.06.2015 20:08 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
blja blja blja ... dafaj uz vēl 5 lpp apspriedīsim manu amorāli :D :D
cilvēks prasa viedokli , es to devu , pati liela zinās kā rīkoties ... nav ko man morāles lasīt ...
un zini ,OranGe, Tu labāk izdari ģimenes dzīvē tik cik es un tad par maucību runā , pati satiecies ar pus pasauli un citus vēl mācīs ... Man šodien ar vīru 10 gadu jubileja + meitiņa peciņa kontā , un vispār maucības gēns te bij citai autorei , tas galīgi nav par mani ! a , kas ir tev ?
27.06.2015 10:34 |

Reitings 11162
Trīne1, nē man velk uz kašķi , baigi velk :D :D :D
27.06.2015 10:36 |

Reitings 291
Reģ: 13.07.2013
Autore, paskaties filmu " hard candy" mats mataa par tadam meitenem kaa tu un par tadiem krutiem fotografiem kaa tavs choms. :D
27.06.2015 10:38 |

10 gadi
Reitings 4329
Reģ: 03.08.2009
Autorei iesaku sagaidīt 18, kad fo''cēties un fočēt Tevi ir atļauts :)
Un tad atrast zināmu fotogrāfu, kurš Tev skaisrtas bildes uztaisīs un neizplatīs tālāk.
27.06.2015 10:43 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
KristīnA!, ak vai , kā gan es pēc šādām tikšanām 16 gados esmu dzīva !? un vispār kā zeme mani nēsā ?

Šādas aktivitātes ir salīdzināmas ar skriešanu cauri dinamīta fabrikai ar degošu sērkociņu – iespējams, ka Tev noveiksies, un Tu paliksi dzīva, jā, bet tas nemaītu faktu, ka Tu tāpat esi idi**e! Un noteikti nedotu Tev pamatu nākošajam interesentam apgalvot, ka šāda veida skriešana ir pilnīgi droša. :-/
27.06.2015 10:45 |

Reitings 239
Reģ: 27.03.2015
wee netaisos meriities kraaniniem,bet varu pateikt,ka man gjimene ir;)
Zini,tas ka tev 10 gadu jubileja un ir meita veel nenozime to,ka tu esi piemers.Tavs raksturs un visi shie jeelie padomi jau norada to,ka tu esi snobiska un visatlautiga.Par tevi vareetu graamatu sarakstiit ar to,kaads personas tips tu esi,kaa audzini savu meitu,kaadas attieciibas ar viiru.Tas ir tik paredzami,es neshaubos,ka arii kraapshanu tu attaisnosi un savai meitai ieteiksi seksot jau no 14 gadiem,ja ne aatraak.Tu esi bez principiem un tas ir slikti,jo tikmer kamer viss tev labi,tu kaa sienaazis leekaa un smejies.Kad pienaaks gruuti laiki,tad kodiisi pirkstos ;)
27.06.2015 10:47 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Pat ari ja meitenei butu 25, nekaf neieteiktu doties pie vecha, kursh macas virsu ar kailfoto. Smird pec izvirtulja un iespejamad izvaroshanas un pofigs vai 16, vai 26 gadi, tikt izvarotai nav patikami nekura vecumaa. Wee gan laikam patiktu

+++

Tieši tā! Ņemot vērā, ka meitene (autore) uztaisīja šo tēmu, tad gan negrib ne tikt izvarotai, ne sačakarēt savu dzīvi. Protams, ja runa ir par kurpju pāriem, no kuriem nevar izvēlēties vienu, tad jā, jaklausās sevī, bet tomēr ir lietas, kur vēlams būtu ieklausīties citos.. sevis pašas labā!
27.06.2015 11:00 |

Reitings 11162
Tu esi bez principiem un tas ir slikti,

Zini , Tu mani galīgi nepazīsti ... man principu ir diezgan daudz , tas , ka tie neatbilst Taviem morāles standartiem nenozīmē, ka to nav ... Esmu no tiem kuriem nekad , patiešām nozīmē nekad ... Palieku pie sava un manu viedokli vai domas mainīt ir praktiski neiespējami.

un savai meitai ieteiksi seksot jau no 14 gadiem,ja ne aatraak.

kad uzsākt seksuālas attiecības ir indivīda katra brīva griba , es savu meitu netaisos mudināt vai virzīt uz seksu , bet ja pašai šāda interese būs , mans pienākums ir informēt par drošu seksu , es nevienam neko nevaru aizliegt , aizliegumiem vienkārši nav jēgas īpaši pusaudžu gados , tad rodas tās lauku mamzeles ar kurām pilnas kojas un no rīta Vecrīgā pa stūriem vemstās un mētājās , tās tās pareizās , jaukās un kārtīgās no laukiem , ne visas . bet nu liela daļa ....

un visas tās izvarošanas šausmas Jūs jau te pašas izfantazējāt, kā parasti .... jo redz Jums liekas .... nu nav visi vīrieši izvarotāji ....
27.06.2015 11:20 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
nopietni iesaku nedarīt to.
27.06.2015 11:46 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Palieku pie sava un manu viedokli vai domas mainīt ir praktiski neiespējami.

Skumji. Ja vien Tu zinātu, cik daudz pasaulē var nopelnīt uz tieši šādu cilvēku rēķina. Redzi, racionāla aparāta pamatā ir konstanti plūstošs viedoklis – tam ir atļauts mainīties (kaut vai par 180 grādiem) līdz ar katru nākošo pieejamo informācijas elementu, bet mūsdienu sabiedrībai ir tendence noniecināt iekšējas pretrunas, no kā tad arī izriet tā saucamie ''path dedendent scenāriji'', kad cilvēks stūrgalvīgi nemaina viedokli kaut arī ir parādījušies jauni apstākļi, kas acīmredzami to apgāž. Citiem vārdiem sakot - gods ņem virsroku pār objektivitāti. To arī Tu šobrīd dari – veido pilnīgi šķidrus argumentus, kuru uztveršanu papildus apgrūtina ne pārāk laba gramatika, mēģinot vinnēt debates savas cieņas nevis viedokļa korektuma vadīta. Uzzinot jaunu informāciju (mana iepriekšējā komentāra netiešo norādījumu uz Tavu indukciju sākotnējā viedoklī, kā arī citu komentāru pausto), Tev vajadzēja rūpīgi izvērtēt, vai tiešām nekas no šī nav bijis pamatots iemesls, lai apsvērtu viedokļa maiņu, noslēgumā pasakoties par citu vēlmi uzlabot Tev pieejamo informāciju un no tās izrietošo viedokli.
27.06.2015 11:51 |

Reitings 11162
mēģinot vinnēt debates savas cieņas nevis viedokļa korektuma vadīta.

kādas vēl debates ? cilvēks prasīja
Un vai man tik jaunai vajadzētu pamēģināt un uzticēties šim cilvēkam?

es atbildēu kā rīkotos viņas vietā , tālāk sākas balagāns , ka redz es rīktos nepareizi , nav šeit pareizi vai nepareizi , nekam nav 100% garantijas ....

Bet nu palielam , ne mama cūka , ne druva ... pilnīgi vienalga ko viņa darīs un , kas ar viņu notiks/nenotiks , es izteicos kā rīkotos es , bet ar mani nekad nekas nenotiek ( jā, jā reiz pienāks tā liktenīgā diena , kas es aplauzīšos un pat ļoti ) , un es vienam nevaru garantēt ,kas notiks ar viņu un man arī tas nav jādara ...

P.s Reiz jau šo rakstīju citā diskusijā ! Ja es ko daru vai saku , tas nav jāpieņem kā absolūtā patiesība, sekojot manam piemēram , iespējams , viss nebūs gludi !

Tagad Jums vieglāk palika ?:-D
27.06.2015 12:02 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man grūti iztēloties meitas māti, kas šādi izsakās. Tur kaut kas nav kārtībā ar izdzīvošanas instinktu.
27.06.2015 12:24 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Nerea, acīmredzot cilveks tada veida uzvedību uzskata par tik pat normālu kā aiziet uz veikalu, jo pati radusi tā rikoties vai arī vispār nedomā lidzi ko runā.

Pirms laika tepat cosmo meitene rakstīja ka bija gājusi fotografēties, piesolīja viņai zelta kalnus, viņa noticēja. Rezultātā tam fotogrāfam ir videoroļiks kur viņš viņu ņem priekšā un viņa taisa minetu. Viņai ne kapeikas nesamaksāja, toties pa internetu tagad klīst viņas erotiskā filma.
27.06.2015 12:50 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu ko jūs to Wee vispār ņemat pie pilna pŗata :D Viņa tak te izklaidējas, tas ka šeit viņa sevi pasniedz kā vissatļautīgu cilvēku nenozīmē ka tāda viņa arī dzīvē ir. Labāk vienkārši ignorēt un likties mierā nekā ko baigi runāt :D
27.06.2015 12:57 |

Reitings 21
Reģ: 15.06.2015
numuru iedod !? DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

neuztraucies, tevi atradīs. tev nekam nav jāzvana.
27.06.2015 13:20 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Bet nu palielam , ne mama cūka , ne druva ... pilnīgi vienalga ko viņa darīs un , kas ar viņu notiks/nenotiks , es izteicos kā rīkotos es , bet ar mani nekad nekas nenotiek ( jā, jā reiz pienāks tā liktenīgā diena , kas es aplauzīšos un pat ļoti ) , un es vienam nevaru garantēt ,kas notiks ar viņu un man arī tas nav jādara ...

Varbūt pienāks diena, ka kāds labvēlis kā tu, tīši iedzīs vilka rīklē tavu meitu. Un ironiski nosmies "ne mana cūka, ne mana druva". Just sayin.

es atbildēu kā rīkotos viņas vietā , tālāk sākas balagāns , ka redz es rīktos nepareizi , nav šeit pareizi vai nepareizi , nekam nav 100% garantijas ....

Šis ieteikums nav pērle, ja apkopo visu, kas no tavas mutes nācis. Varbūt kļūdos, bet esi ieteikusi mazgadīgajai nodarboties ar prostitūciju, lai nopelnītu naudu drēbēm. Vot tas bija kaut kas! :D
27.06.2015 13:54 |

10 gadi
Reitings 3944
Reģ: 27.06.2014
To weee kāds šeit arī uztver nopietni un ņem vērā viņas ieteikumus?
Tagad te noblatoja, ka ar vīru kopā 10 gadus un ka meita esot. Te cosmo var tik daudz izlasīt par viņas "varoņdarbiem" ka seksojot no 13 gadu vecuma, pīpē zāli, grūtniecības laikā dzer, baznīcā, parkā uz soliņa un saviedriskajā tranportā nodarbojas ar seksu. Bet taisnība vienā lietā viņai ir - viņai ir principi. Respektīvi, publiskā vietā zīdīt bērnu ir pretīgi, bet jāties sabiedriskā vietā nav pretīgi.
27.06.2015 14:06 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Respektīvi, publiskā vietā zīdīt bērnu ir pretīgi, bet jāties sabiedriskā vietā nav pretīgi.

Goda vārds, aizrijos ar kafiju.
27.06.2015 14:11 |

Reitings 11162
Varbūt pienāks diena, ka kāds labvēlis kā tu, tīši iedzīs vilka rīklē tavu meitu. Un ironiski nosmies "ne mana cūka, ne mana druva". Just sayin.

Mana meita neceptu tēmu forumā ,bet atnāktu pie manis un mēs ierēktu par situāciju un izdomātu ko darīt :-)
27.06.2015 15:12 |

Reitings 11162
Te cosmo var tik daudz izlasīt par viņas "varoņdarbiem" ka seksojot no 13 gadu vecuma, pīpē zāli, grūtniecības laikā dzer, baznīcā, parkā uz soliņa un saviedriskajā tranportā nodarbojas ar seksu. Bet taisnība vienā lietā viņai ir - viņai ir principi. Respektīvi, publiskā vietā zīdīt bērnu ir pretīgi, bet jāties sabiedriskā vietā nav pretīgi.

Un? Ka, tik tu nebiji tā, kura atbalsta kakainu pamperu maiņu sabiedriskajā un pilošu pupu plivinaāšanu tirgus laukumā? :D
27.06.2015 15:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits