hroniska greizsirdība

Reitings 512
Reģ: 01.12.2014
sveikas,
šī vakara tēma - hroniska greizsirdība ..
vai esat ar to saskārušās ? iespējams pašas esat izteikti greizsirdīgas ? kā ar to tiekat galā ? :))

viss par un ap greizsirdību ( interesanti, jo pati sevi uzskatu par pārāk greizsirdīgu, ļoti gribētos šo ''niķi'' likvidēt :( )
25.06.2015 22:05 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Man ar grezsirdību ir nopietnas problēmas. Tā, ka nopietnas :D Es tiešām esmu slimīgi greizsirdīga! Man patiešām paveicies ar mīļoto, jo viņš vispār pat nepaskatās uz citām sievietēm, nevienu soc. tīklos neapstiprina, nekādus like nespiež un pat nesarunājas, nu tiešām - nekāda kontakta, bet es apt par to pašu paspēju būt greizsirdīga. Reizēm es saprotu, ka tas ir pilnīgs sviests, ka viņš tak nekad neko dzīvē neizdarītu, bet man pilnīgi slikti paliek no domas vien, reāli fiziski sāku justies briesmīgi, reāli, nespēju to kontrolēt. Tagad, kad attiecības ilgas, cenšos kkā to kontrolēt, bet anyway, vislaik ir kaut kas iekšā, kas baidās viņu zaudēt. Un es patiešām uzticos viņam, bet nu redz kā, varbūt kāda bērnības trauma, nezinu. Sākumā pat gandrīz izšķīrāmies manas slimīgās greizsirdības dēļ, kad viņš runāja ar puišiem un es nez kapēc tur ieraudzīju meiteni un sāku kliegt balles vidū :D Vaj, briesmīgi. Es nezinu kā lai tiek no tā vaļā, kā lai izdzen to. Draugam bieži vien noklusēju tagad, ka jūtos greizsirdīga, bet iekšēji tas saēd tik un tā...
26.06.2015 09:38 |

Reitings 512
GOLDEN - man līdzīgi, puisis nav tāds,kas soc.tīklos ar daiļo dzimumu visu laiku kontaktējas, bet tā kā viņš man vienreiz meloja par vienu dāmīti, kas kārās viņam kaklā - visas uzreiz šķiet tādas pašas .
nu tā džusīte gan bija slampa :D
26.06.2015 09:51 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
Neesmu greizsirdīga.
Esmu pašpārliecināta par sevi dzīvē un par savu vērtību otra cilvēka acīs.

Vīram nedodu pamatu būt greizsirdīgam, bet viņam ir skaidri novilkta robeža tam, ka neesmu viņa īpašums. Līdz ar to arī zinu, ka man nav jāuztraucas par skandāliem.
Esam pieauguši cilvēki, kas ciena katrs sevi un cilvēku sev blakus.
26.06.2015 09:53 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Man tizla domāšana vai kā, bet man tomēr patīk, kad puisis ir greizsirdīgs, nedaudz, bet, lai ir, jo tad es zinu un jūtu, ka kaut ko nozīmēju un rūpu, man tas šķiet mīlīgi, protams, neieslīgstot galējībās un paranojā :)
26.06.2015 09:57 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Vienās iepriekšējās attiecībās toreizējais draugs bija slimīgi greizsirdīgs. Ļoti dēļ tā cietu, mani nervi.

Tagadējās attiecībās uzticamies viens otram, bet dažreiz gan vienam, gan otram kaut kas izlec no greizsirdības. Man jau liekas, ka man vairāk, bet parasti to noklusēju. Kādēļ gan kašķēties dēļ tā, ka es kaut ko esmu pati izdomājusi. Nav tā vērts.
Sākumā biju greizsirdīga uz drauga draugiem, kuri grib zagt mūsu kopējo laiku, kuru gribu pavadīt divatā, taču arī klusēju, neko neteicu- nav jau mans īpašums.
Sākumā man likās, ka mans draugs nav vispār greizsirdīgs, bet gandrīz pēc diviem kopā būšanas gadiem atklājās, ka tomēr ir. Savā ziņā pat forši! :)

Iesaku vairāk valdīties, sakost cieši zobus kopā, "iekost mēlē". Esmu to darījusi un esmu palikusi arī mierīgāka. Lai gan varbūt esmu kļuvusi mierīga šajās attiecībās.
26.06.2015 10:05 |

Reitings 597
Mums tieši tā, ka draugs vispār nav greizsirdīgs, laiž mani kur vien vēlos, un tas pat liekas jocīgi. Nu es nekad viņu nelaistu uz citu pilsētu ar saviem brīvajiem draugiem iet tusēt, kā viņš to ļauj man. Pamato to ar : jo es zinu, ka man arī gribētos , lai tu mani palaid, es tevi neierobežošu", bet nu stulbi. Mums tādas galējības. Viņš galīgi nesatraucas, a es atkal pārlieku. Gribētos tā līdzsvarā, un piekrītu- sajust greizsirdību ir forši, tāda gandrīz vienaldzīga šķiet jocīga..
26.06.2015 11:11 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Saskārusies esmu, pirmais draugs bija trakoti greizsirdīgs, pie tam bez iemesla. Vajadzēja vienmēr atskaitīties utt., kopā nepalikām, jo grūti tādās attiecībās "paelpot".
Pati neesmu greizsirdīga, nav arī bijis pamata. Neesmu gan arī izvēlējusies tādus vīriešus, kas ir tādi tipiskie sieviešu mīluļi, bet tomēr uzskatu, ja cilvēki ir kopā, tad jāuzticas.
26.06.2015 14:27 |

Reitings 1588
Reģ: 09.06.2015
arī es esmu greizsirdīga. Iemesls - esam kopā jau no skolas laikiem, kad abi vēl bijām pilnīgi nenopietni un līdz ar to sākums mūsu attiecībām vispār nebija uzticības pilns.. abi sarunājāmies un izklaidējāmies ar citiem pretējā dzimuma pārstāvjiem (viņš ar bijušajām), slēpjot to no otra..
lai gan pagājuši teju 5 gadi, joprojām tas mani var nokaitināt, jo ir tā, ka zinām viens par otru visu, detaļās. Dzīvojot mazpilsētā, kur ir ntie pagātnes rēgi, ir grūti :-/
26.06.2015 15:45 |

Reitings 1588
Reģ: 09.06.2015
es nedomāju, ka mans tagadējais puisis mani fiziski krāps...
bet, ja godīgi, greizsirdība un paranoja rodas domājot par garīgo krāpšanu, par to, kas, iespējams, notiek vai nenotiek viņa galvā/sirdī.
26.06.2015 15:49 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
GOLDEN
Negribu tevi iedzīt paranojā, bet vīrieši bieži mēdz laist draudzenes brīvi izklaidēties, jo tā ir viņu iespēja pašiem tikt brīvsolī. Tas no pieredzes :D
26.06.2015 16:20 |

Reitings 597
teika_spolite nav mans gadījums -es ar savu greizsirdību pat ballītēs viņu kontrolēju un lieku sūtīt bildes, ka viņš tiešām atrodas mājās. Es tak saku, esmu slimīgi greizsirdīga :D bet nu ko var zināt, mūsdienās jau nekas neliktu brīnīties :D
26.06.2015 16:26 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
GOLDEN
Tam nav jēga-zvanīt ik pa 5 min., likt bildes sūtīt, utt. Varu pastāstīt no otras puses-tas draugs var vienkārši izstāstīt mīļākajai par greizsirdīgu draudzeni un tās bildes sūtīt kopā un zvanu laikā mīļākā var paklusēt un sevi nenodot. Ja gribēs krāpt-nekāda kontrole nestrādās. Tā var tikai otru nokaitināt u radīt vēlmi pārtraukt attiecības.
Kā jau teicu-ja draugs uzticīgs, tava sirds būs mierīga arī tad, ja pie viņa nakšņos bērnības draudzene, bet ja līdzās krāpējs, nemiers urdīs un greizsirdība tracinastracinās pat tad, ja viņš tikai uz veikalu pēc maizes viens ies. Tam nav nekāda sakara ar pašvērtējumu. Tā ir sievišķā intuīcija.
26.06.2015 16:38 |

Reitings 597
teika_spolite Nezinu, varu teikt, ka esmu pret visiem manējiem bijusi baigi greizsirdīgā. Varbūt ne tik lielā mērā kā pret šo, bet nu manu pašreizējo vīrieti mīlu par visiem vairāk, tapēc varbūt arī bailes pazaudēt, kompleksi par sevi un kas tāds. Viņš tiešām man nekad nav devis iemeslu greizsirdībai, zinu, ka ir uzticīgs un tamlīdzīgi (turklāt arī samērā kautrīgs) ,bet tik un tā, pēc visām filmām un stāstiem kaut kā bail. Man vairāk bail par morālo krāpšanu, es jau nezinu, kas viņa galvā notiek, par ko domā utml. Nezinu, varbūt vērtēju pēc sevis, jo esmu bijusi pati neuzticīga iepriekšējās attiecībās, tapēc zinu, cik viegli "paslīd kāja", tapēc nu jā. man paveicies, ka viņam pat kolēģes nav sievietes, bet nu, nekad jau nevar zināt kas un kā.
26.06.2015 16:44 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Nee, neesmu greizsirdiiga. Tas nav absoluuti nekaadas jeegas. Es ticu savam viiram.
26.06.2015 16:48 |

Reitings 3
Reģ: 26.06.2015
Es ļoti bieži esmu greizsirdīga. Pat ja puisis neko tādu nedara, bet tikai paskatās ilgāk uz citu meiteni, man kaut kā grūti paliek. Gribas lai tikai uz mani skatās :'-(
26.06.2015 19:35 |

Reitings 512
Sylph , iespējams,ja mans puisis būtu arī mans vīrs, tad dzīve šķistu skaistāka :D
26.06.2015 21:25 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
iespējams,ja mans puisis būtu arī mans vīrs, tad dzīve šķistu skaistāka

Laulība nav garants uzticībai, līdz ar to greizsirdīgu cilvēku, zīmogs pasē, neizmainīs.
26.06.2015 21:28 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Saskārusies esmu, pirmais draugs bija trakoti greizsirdīgs, pie tam bez iemesla. Vajadzēja vienmēr atskaitīties utt., kopā nepalikām, jo grūti tādās attiecībās "paelpot".
Pati neesmu greizsirdīga, nav arī bijis pamata. Neesmu gan arī izvēlējusies tādus vīriešus, kas ir tādi tipiskie sieviešu mīluļi, bet tomēr uzskatu, ja cilvēki ir kopā, tad jāuzticas.

Piekrītu komentāram, tikai man tā ir bijis visās attiecībās... kontrolē, zvana, nelaiž nekur un ne ar ko, pat mājās sēžot zvana, sms, u.t.t. Paslepus lien soc tīklos, uzlauž paroles, u.t.t. Savas paroles nekad un nevienam nedodu, man personīgi, ir vajadzīga brīvā, sava personīgā telpa, kur kaut vai ar draudzenēm paklačoties, tā, lai nelasa paslepus, vai nelūr pār plecu. Tieši no tā pašai jau rodas paranoja, ka esot attiecībās, kur it kā viss ok, sāku domāt, ko rakstīt vētulēs, u.t.t. jo it kā paroles neesmu devusi, bet ja nu atkal kaut kā tiek iekšā? :D:D
A kaut kādas izsekošanas, visu draugu/paziņu apprasīšanas, meklē cilvēkus, kas bijuši vienā ballīē ar mani, lai tikai sīki un smalki izskaitļotu katru glāzi, katru reizi kur kaut kur izgāju, u.t.t... murgs... pie tam, es esmu ļoti liela brīvības mīļotāja un pati neesmu greizsirdīga. Problēmas rodas tikai tad, ja man vispār nedod nekādu ziņu pa visu vakaru/nakti... Vienmēr ir laiks vismaz 5min veltīt, lai pazvanītu un pateiktu, ka viss ok, visādi taču var gadīties. Tīri uztraukums un pēc tam jau dusmas...
26.06.2015 21:55 |

Reitings 206
Reģ: 04.10.2009
24/7 greizsirdiiga. Un es domaju, ka es vieniigaa tada esmu :-D skatos, ka te daudzas tadas.
Kaut kautkur dziiiilji praataa zinu, ka nav iemesls kkam tadam.
26.06.2015 22:40 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
vai esat ar to saskārušās ?
Jā, tas ir briesmīgi! Bijušais taisīja nepamatotas scēnas :-/

Es neesmu pēc dabas greizsirdīga. Ja vīrietis ir gājējs, tad nekas viņu neapturēs.. :-)
26.06.2015 22:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)