Es aizdomājos par šo tēmu.. Man draudzenei ļoti patika, kad beidzu viņai uz sejas vai mutē, parasti viņa norija.. Bet vienu reizi demonstratīvi izspļāva.. Tad es sāku prātot, kāpēc viņa tā darīja..
Secinājums ir viens.. Tas ir kā neapmierinātības žests. Ne jau seksuālas neapmierinātības, bet morālas.. Biju viņu izdrāzis pietiekosi labi, vannasistabā gan uz grīdas, gan soliņa, gan izlietnes, kārtīgi un kā pieklājās.. viņa beidza.. bet pats neguvu baudu, nenofinišēju.. kad jau dzērām tēju, es viņu pierunāju, lai viņa man atsūkā, jo es nebiju beidzis.. izgi lauzos, kamēr pielauzu. Atsūkāt šķita ka viņai patika, jo ņēma patiešām dziļi, vienu brīdi par paņēma mutē ar visām olām, un izskatījās pēc kāmīša, par ko es ilgi smējos.. Un tas laikam viņu aizvainoja tik ļoti , ka viņa negribēja norīt. Bet sekss pirms tam bija riktīgi labs, viņa beidza, un vēl runājām, ka sekss mums tiešām abiem saskan, un ir the best sex ever..
Es nezinu, varbūt tas tā nav... Kā jums šķiet?? Un kāda ir jūsu pieredze, vai norīšana, jeb nenorīšana, ir sava veida žests, par to, ka ir iekšēja neapmierinātība.. ??