Keramikas plits virsma,platsmas logi

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Sveikas meitenes. Pec paris gadu dzivosanas ireta dzivokli, mes parvacamies Un gribam parvakties at visu iemaksato drosibas Naudu, tapec jacensas pec iespejas noverst, lietosanas laika radusas nepilnibinas. Varbut jums or padoms, Ka atjaunot keramikas plits virsmu, lasiju at sodu. Kada meginajusi? Mazgajot logus, nokrita listite, Kas sadala logu 2 vienadas dalas, ar Ko tadu piedabut atpakal Neko nesabajojaot Un ilgterminam? Ka samazinat skrapejumus uz Liga virsmas?
25.06.2015 12:23 |

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Greipfruit mes pas laik vel Austrija, parvaksimies uz FR. Tu Francija? Kura vietA? Man at francuziem atkal pieredze , Ka vini visu uzmanigi Un saudzigi glaba, no paaudzes paaudze nodod Un bla bla.. Virietis at pirms ievacos apribezojas at gridas izsuksanu Un tadiem virspusejiem tirisanas darbiem, Tad iekulos es at brutalu bershanu, viss tirs, bet tikai tagad saprotu, Ja grib berzt Tad Jaberz atbilstosi katrai virsmai, bet Ka vienmer vispirms dara pec tam doma
25.06.2015 14:14 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Man skita, ka tu Francija. Es vairs neesmu Francija, bet ir pieredze tur ari :) varbut lietas nodod vieni otram paaudzes, bet kad dzivojam viena dzivokli ar viniem, tas bij kaut kas, trauki var stavet nemazgati nedelu un visadi piedzivojumi.
Lai tev viss izdodas.
25.06.2015 14:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits