Klusie ūdeņi

Reitings 123
Reģ: 29.12.2014
Kāda Jums pieredze attiecībā uz cilvēkiem, par kuriem saka "klusie ūdeņi tie dziļākie"? Varētu kādus komentārus par šo tēmu, vai tas dzīvē atbilst patiesībai, kam nācies saskarties draugu, paziņu lokā ar klusajiem cilvēkiem.
24.06.2015 23:49 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Bet ja cilvēks ir bļauris vienalga, kādā kompānijā atrodas, nu...

Bet, ja cilvēks klusē, kā ūdeni mutē ieņēmis, vienalga, kādā kompānijā atrodas, tad arī ir "nu...."

Abas galējības ir galīgi garām.
25.06.2015 13:56 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Runīgākiem dzīvē ir vieglāk, jo nebaidās kontaktēties, taču tas nenozīmē, ka kāds no viņiem ir "dziļāks" vai "labāks". Vienkārši visi ir dažādi.

++
25.06.2015 13:59 |

Reitings 13
Reģ: 24.06.2015
Zinu vienu meiteni, kura bērnībā bija parasta, nabadzīga, klusa vienpate bez draugiem (no nepārāk labvēlīgas ģimenes), taču tad pēkšņi kļuva par modeli, darbojās pa ārzemēm, ieguva plašu draugu un paziņu loku utt, lai gan paskatoties kāda viņa bija, tiešām neticās, ka tik tālu dzīvē tikusi

Tu lieliski noraksturoji 99% kosmiešu, kas pašas plikas, kā baznīcžurkas, bet ar kājstarpi kļuvušas turīgas un pēkši aizmirsušas no kurienes nākušas un tik dirš kosmo cik daudz viņas sasniegušas pašu spēkiem lai gan galīgas muļķības
25.06.2015 14:01 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Es piederu pie patieshaam klusajiem uudenjiem. Atraisos vieniigi gjimenes lokaa + ja man nav nekaa praatiiga ko pateikt, tad nekad nerunaashu tikai runaashanas peec.
25.06.2015 14:13 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Bet, ja cilvēks klusē, kā ūdeni mutē ieņēmis, vienalga, kādā kompānijā atrodas, tad arī ir "nu...."

Abas galējības ir galīgi garām.

Jā, abas galējības nav simpātiskas, ja cilvēks nespēj savu muti noturēt ciet, pļāpā tikai pļāpāšanas pēc, tas ir ļoti kaitinoši, un ja savukārt praktiski nerunā vispār, vienalga, kāda kompānija, tad atkal rodas nepatīkams priekšstats, jo nevar nekādīgi saprast, kas viņam galvā darās.. Taču man tomēr tā pārspīlētā pļāpāšana un pārlieku lielā atvērtība liekas nejaukāka par klusēšanu. Vismaz pēc savas pieredzes spriežot, neesmu iepazinusi nevienu ''bļauri'', kuram aiz tās skaļās atvērtības slēptos kaut kas ļoti vērtīgs un dziļš, varbūt vienkārši nemāku ar viņiem saprasties (pati esmu nedaudz uz klusā tipa pusi), bet nu labs iespaids nepaliek, savukārt ar pārlieku klusajiem - ir gadījumi, kad, tuvāk iepazīstot cilvēku, tur tieši tāpat nekā īpaša un dziļa nav, un ir gadījumi, kad aiz tās klusēšanas slēpjas ļoti interesanta personība.

Bet ir grūti par šo tēmu diskutēt tik ļoti vispārīgi un plaši, jo kā jau minēja, visi mēs esam dažādi un atšķirsies arī tas, kā katrs uztver konkrēto cilvēku - viens tajā klusajā saskatīs to, ko otrs tur nekad nepamanīs un nesapratīs, kamēr cits runātīgo uztvers par tukšu un seklu, bet kādam tas runātīgais liksies kā dvēseles radinieks.
25.06.2015 14:36 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Domāju,ka to es pa sevi ar varētu teikt, bet tas manuprāt ir ļoti atkarīgs no līdzcilvēkiem. Ir kompanijas kur es jūtos, tā ne savā ādā, ne īsti pa ko runāt, ne īsti cilvēki simpatizē,bet ir arī tādas kompānijas kur patīkami atrasties, runāt. Piemēram darbā es pa sevi nevarētu teikt,ka klusie ūdeņi tie dziļākie,jo varu brīvi sarunāties, bet aizbraucot ciemos ar draugu,es kautrīgi sēžu malā, pat kautrējos pie drauga pieiet, jo baidos kā es viņu iztraucesu,kamer viņš sarunājas. (t)
25.06.2015 14:40 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Nepiekrītu šim teicienam, vismaz ne tā, kā es to saprotu.
Par sasniegumiem dzīvē runājot, visādi var būt, neesmu novērojusi, ka klusie sasniegtu vairāk vai otrādi. Vienīgi esmu ievērojusi, ka tie, kas skolas laikā bija tie krutākie un stilīgākie sasnieguši mazāk par pārējiem. Bet tam nav sakars ar to, cik kurš kluss vai skaļš ir bijis.
25.06.2015 14:55 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man tas asociējas ar sērijveida slepkavām, kas spējuši noslēpt savas tieksmes aiz mierīgas, mietpilsoniskas dzīves.
25.06.2015 18:27 |

Reitings 123
Reģ: 29.12.2014
Nu mans viedoklis ir tāds, ka klusie ūdeņi ne ar ko nav labāki par skaļajiem. Šķiet par dziļajiem viņus sauc tāpēc, ka skaļie ir pārsteigti, ka, izrādās, ka klusajam ir gan savs viedoklis, gan hobiji, gan prasības pret dzīvi.)))
Nu es, piemēram, esmu t.s. klusais ūdens, un nekad neesmu varējusi parunāt tā vienkārši par neko- laika aizpildīšanai... lai kā gribētu! Noteikti, ka tāpēc ir kādas izdevības gar degunu palaistas.
25.06.2015 20:56 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
par dziļajiem viņus sauc tāpēc, ka skaļie ir pārsteigti, ka, izrādās, ka klusajam ir gan savs viedoklis, gan hobiji, gan prasības pret dzīvi
Vēl jau tā, ka skaļajiem bieži liekas, ka klusie par sevi nemāk pastāvēt, tāpēc ir vieglāk izmantojami, apčakarējami utt., tad nu lielais pārsteigums, ka tas neizdodas.
25.06.2015 21:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits