īstie draugi un draudzenes

Reitings 2
Reģ: 23.06.2015
Čau visiem! Rakstu, jo apnika šī situācija. Man nav īsto draugu, ir paziņas, puiša draugu draudzenes, bet ar tam vispār negribas savu sirdi kratīt, jo tas sava starpā tiks izstāstīts un visa pasaule zinās. Ir paziņas, ar kurām tikai par šmotkam un izskatu runāt var-kas man vispār neinteresē.
Kāpēc neveicas ar īstiem draugiem- gan jau tāpēc, ka ļoti daudz mācījos, nebija laika un tie labākie- no vidusskolas pazuda. Vēlāk mēģināju kontaktu uzlabot-nesanāca. Koleģi-draugi ar tiem tikai kafiju padzert. Ka Jums dzīvē iet, ir īstie draugi un ko darīt, lai tos atrastu? Paldies par uzmanību!
23.06.2015 22:55 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Man ari tie kontakti ar daudziem partrukst, jo vnk pati parstaju but taa, kura interesejas un tad jau saproti, ka tam otram pA lielam vienalga. :)
27.07.2015 08:32 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Lai atrastu draugus, tādus īstus, ir jāmāk pārkāpt sev mazliet, tam "nevaru, negribu uzticēties" un jābūt gatavam, ka neizdosies. Jo tie draugi, kuri nav bērnībā, skolas laikā iegūti, kļūst par draugiem tikai tad, ja abi iet mazliet uz risku un mēģina ticēt, uzticēties. Tāpēc tas, ka nav draugu, ir tikai pašu vaina..
Un tā ir manis pašas vaina, ka arī man nav sirdsdraugu :D Tikai vienīgi mans mīļais, ar kuru varu runāt visu, ja vēlos. Ir labas draudzenes un man tas patīk, ka starp cilvēkiem ir kaut kāda zināma robeža. :)
27.07.2015 08:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits