Labākais ceļojums

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Sveikas!

Pastastiet par labako celojumu, kuraa esat aizbraukushas, par valsti, kuraa noteikti veletos atgriesties (l)

23.06.2015 22:06 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Muuzhiigaa pilseeta Roma ir my love forever!(l)
Visu laiku miilaakaa pilseeta!
(peec Riigas:-D)
26.08.2015 12:03 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
S* vari padalīties, kā braucāt uz Maldīvām, kur nakšņojāt, ko tur darījāt?
Mēs tieši tagad skatamies iespējamos variantus nākošajam gadam.
26.08.2015 12:03 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
kampanella, mums bija lidojums caur Turciju. Tā kā vīram paziņa strādāja tūrisma aģentūrā, tad lidojumus un palikšanu izkārtojām caur viņu, atrada mums vairākus variantus. Maldīvos sagaidīja mūs un aizlidināja tālāk uz konkrētu salu. Tur dzīvojām beach bungalow, kas cenu ziņā bija vidēji dārga. Bija variants ņemt garden bungalow, kas maksāja lētāk, bet tad līdz ūdenim bija jāpaiet (pus minūte :D ), bija arī water bungalow, kas maksāja tieši divas reizes dārgāk kā mūsu beach mājiņa. Atšķirība - uz ūdens vai pie ūdens, jo no mūsu mājiņas līdz ūdenim bija kādi 4 metri. Šis bija pirmais ceļojums, kurā gribējām vienkārši atpūsties, neko aktīvu nedarīt, tāpēc arī paņēmām tādu galamērķi. Laiks tur pagāja ļoti ātri. Pārsvarā visas atrakcijas, protams, uz ūdens, ūdenī. Bijām arī ekskursijā, kur peldējām ar vaļhaizivīm. Tas bija ļoti iespaidīgi! :) Tās zivtiņas tiešām ir milzīgas, mūsējā esot bijusi 7-8m, tā teica laivu čalis. Protams, visa ūdens pasaule tur ir fantastiska - lielās rajas, bruņurupuči un visu iespējamo un neiespējamo krāsu zivis. Vienīgi es ieteiktu (ja ir iespēja) ņemt līdzi savu (draugu, paziņu) ekipējumu, mums viss smuki salīda bagāžā, negribējām īsti ņemt no vietējās nomas, jo tomēr ļoti daudzi lieto tos rīkus. Un, starp citu, atpakaļ braucot, pirms lidostas vēl paspējām apskatīt galvaspilsētu, tur tas skats, protams, pavisam cits kā uz brīnišķīgajām saliņām, bet bija noderīgi un forši apskatīties, kā viņi paši tur dzīvo. :)
Viens mazs mīnusiņš - mums abiem bija pa 2-3 kg klāt, jo ēšana bija iekļauta cenā un ēdieni tur bija tādi, ka atturēties nebija iespējams. :D
Ja interesē sīkāk tieši par mūsu salu, vari droši atrakstīt, bet pārsvarā jau tās salas ir daudz maz līdzīgas. :-)
26.08.2015 12:19 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Esmu daudz ceļojusi un šovasar biju 3 braucienos, visus atkārtoju turpat, kur jau biju iepriekš bijusi - un pārliecinājos, ka vairs negribu uz Horvātiju, lai arī debešķīgi skaisti, bet man jau gana (tur kādas 3x esmu bijusi tagad jau), vairs negribu uz Parīzi (2x, pilsēta kā pilsēta, nothing special, otru reizi braucu, lai pārliecinātos, vai tiešām nekā īpaša un jā, tiešām nekas). Vienīgā no visām vietām, kur biju šovasar, kur vēl atgriezīšos, ir Vīne, neskatoties uz to, ka tur esmu bijusi ceļojot un darba darīšanās kādas reizes 5. Gribētu tur dzīvot.

Kādreiz gribētu atgriezties Spānijā (Granadā, gribu vēlreiz Alhambru izstaigāt) un Ungārijā gribu kārtīgi Budapeštu izstaigāt - abās esmu bijusi, bet ļoti sen. Budapeštā gribētu doties uz ziemassvētkiem, tā tāda kičīga pilsēta, bet nezinu, vai izdosies labas biļetes noķert.

Bet kopumā, izņemot vienu vienīgo izņēmumu - Vīni - atgriešanās tajā pašā vietā man kaut kā ne pārāk.
26.08.2015 12:20 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
Labākais ceļojums - divatā mēnesis Dienvidamerikā.

Valsts, kurā gribētos atgriezties: ASV (Ziemeļi), Gruzija, Austrālija.
26.08.2015 12:35 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Nedaudz off topic bet kur ir pietiekami silts Novembri lai saulotos? Abi ar viiru gribam pamukt uz nedelu kkur kur silts. Bet tas tuvas/ierastas "beach holiday" vietas laikam nav nemaz tik siltas Novembri .
26.08.2015 12:35 |

Reitings 4320
S* super, paldies ka padalījies, jauks apraksts. Par dzīvošanu esmu sapratusi, ka arī gribētu beach bungalow, water bungalow mēs drošivien nepavilktu, skatījos bookingā, ka cenas ir astronomiskas :D
Es nevaru saprast, laikam nesanāk izdevīgāk pašam visu organizēt, kad salīdzināju tūrfirmu cenas un biļetes + viesnīca bookingā, likās, ka nav diez ko izdevīgāk pašam visu organizēt, un ar tūrfirmu varētu būt drošāk tādā eksotiskā vietā, bet no otras puses man nepatīk tur, kur ir tūristu bari, tāpēc vienmēr paši visu organizējam.
Un vēl mani biedē tas, ka eksotiski un forši tur noteikti būs, bet zemūdens pasaule galīgi nav starp manām interesēm, vīram gan patīk. Plus esmu bailīga. Tāpēc daļa atrakciju ūdenī man varētu iet secen. Tāpēc man vajag tomēr aktivitātes uz sauszemes, bet ja tur tādu nav...tad nav labi.
Tur nevar iznomāt kvadraciklus ? Nav nekādi apskates objekti vai arī kāda aktīvā atpūta uz salas, izņemot ūdens priekus?
26.08.2015 12:38 |

Reitings 4320
Labākais ceļojums - divatā mēnesis Dienvidamerikā.

Laimīgā Tu , tas būtu mans sapnis, mēnesis Dienvidamerikā (l)
26.08.2015 12:38 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Maldīvu salas un Šrilanka! Viena ir eksotika ar bounty pludmalēm un sajūtu kā buržujam, otra - neaprakstāmi skaista zeme ar skaistu dabu un personīgajām atmiņām un emocijām! (l)
26.08.2015 13:06 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Vai kāda ir bijusi Santorinī?

Došos uz turieni oktobrī, tad nu ceru, ka arī šis ceļojums iespiedīsies atmiņās (l)
26.08.2015 13:16 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
kampanella, nu to aktivitāšu daudzveidība droši vien ir arī atkarīga no salas lieluma. Mūsu saliņa bija ļoti maza. :) Tur uz sauszemes nekā ļoti aizraujoša no sportiskām aktivitātēm nebija. Protams, bija dažas sporta aktivitātes, lai izkustētos, bet pats minimums. Ja esi bailīga, vari pasnorkelēt pašā krastā, jutīsies droši, ka zeme ir tepat un tāpat redzēsi ļoti daudz no tā zemūdens pasaules skaistuma. :) Mēs piestaigājām arī uz baseiniem, bija gan iekšējs tāds kā dārza baseins, gan baseins pašā ūdens krastā. Uz mūsu salas vispār nevarēja just, ka būtu sezona (bijām novembrī/decembrī, vasarā labāk nebraukt). Visi pa dienu kur nu kurais, liekas, ka ļoti maz to cilvēku uz salas. To, cik patiesībā ir, varēja redzēt ēdienreizēs, kas bija konkrētos laikos. Bet tur tiešām nebūs tūristu bari. :)
Mēs arī paši parasti plānojam ceļojumus, neņemot aģentūru piedāvājumus, bet toreiz sanāca tā, ka tieši tā paziņa strādāja un piedāvāja mums palīdzēt bez aģentūru uzcenojumiem.
Es nezinu, cik tagad maksā tāds pasākums, bet mēs bijām vēl LATIŅA laikos, kopā par 7 dienām iztērējām nedaudz virs 3000 Ls. Es pieļauju, ka šobrīd cenas ir tomēr nedaudz mazākas.

P.S. Piemetināšu vēl, ka vakaros tur bija dažādi interesanti kultūras pasākumi. :) Un (personīgi man) ļoti patika vannasistaba, kurā auga palma un tai arī nebija griestu. :D
26.08.2015 13:22 |

Reitings 4320
S* cik skatos, tad ceļojums velk uz kādiem 4-5 tūkstošiem diviem, uz 7 dienām, tad jau līdzīgi, kā jums bija. Forši palasīt, paldies, vēl vairāk sagribēju aizbraukt :)
Mani interesē klusums, miers un tās eksotiskās pludmales, uhhh. Bet vīrs jau noteikti baigi gribēs baudīt zemūdens pasauli, viņam ļoti patīk, cik esam bijuši visādās Grieķijās, Spānijās, tik pa ūdeni ar savu masku vien dzīvo :D
26.08.2015 14:18 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Visi Eiropas ceļojumi ir bijuši skaisti, it īpaši uz Šveici, Norvēģijas ziemeļiem, Spāniju (Barselonu), Franciju, Čehiju... bet Šrilanka un Austrālija bija kaut kas nepārspējams (l)
Viens no visfantastiskākajiem iespaidiem bija naktis Austrālijas tuksnešos. Gulējām zem klajas debess, tālu prom no jebkādas civilizācijas, tikai klusums, tuksnesis un tūkstošiem zvaigžņu visapkārt - mirklis neaprakstāms.

Liekas, ka es būtu pilnībā ar mieru pavadīt visu savu mūžu ceļojot. :D Vairāk gan mani saista milzīgās dabas dažādības baudīšana, nekā lielpilsētu apmeklēšana, tāpēc vēlos doties uz Taizemi, Jaunzēlandi, Argentīnu (Patagoniju), Ziemeļkanādu, utt.
26.08.2015 15:46 |

Reitings 730
Reģ: 29.01.2009
Austrālija, Sidneja!
Vēlētos vēlreiz aizbraukt uz Austrāliju un nākamreiz uz kādu mēnesi tripā pa visu AU - Pērta, Kambera, Melnburna utt.

Un atkārtoti izmēģināt savus spēkus sērfingā!
26.08.2015 15:59 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Šveice. Piemēram,
Kandersteg

Vai Rheinfall (noteikti vasarā un noteikti pabraukāt tur ar tām laiviņām):

Un Luzern:
26.08.2015 20:16 |

Reitings 793
Reģ: 15.09.2013
Daudz ceļojusi neesmu, bet kripatiņu sirds atstāju Londonā. (l) Visu laiku ņaudu, ka tā patīk Londona un ka gribētu tur kādreiz atgriezties..
26.08.2015 20:25 |

Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Tik daudzas bijušas Austrālijā! :-O Sakiet lūdzu,ja nav noslēpums, cik tā visa Austrālijas padarīšana izmaksā? Ja uz ASV var noķert akcijas biļetes pa lēto, tad par Austrāliju nekas nekad nav dzirdēts!
26.08.2015 20:27 |

10 gadi
Reitings 2669
bembijs##, tas ir diezgan dārgs prieks, jā. Mēs gan braucām pirms vairākiem gadiem un uz savu galvu, t.i., bez tūrisma firmas, un bijām tur 2,5 nedēļas, kopumā aizgāja ap 4-5 tūkstošiem uz vienu cilvēku. Bet tas ir ļoti atkarīgs no tā, kas ir ieplānots apskatei, mēs daudz braukājām apkārt, kas sekojoši daudz izmaksāja, savukārt nedaudz ietaupījām uz to, ka vairākas naktis palikām pie radiniekiem, nevis viesnīcā. Pieļauju, ka tagad to ceļojumu var notrāpīt lētāku.
26.08.2015 20:41 |

10 gadi
Reitings 2669
*pārrēķinot uz eiro. Precīzas summas vairs neatceros.
26.08.2015 20:51 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Wow!

Daudzas ir bijušās ārpus Eiropas. Super! Esmu tikai +/- pa Eiropu ceļojusi.

Kādreiz gribētu atgriezties Spānijā (Granadā, gribu vēlreiz Alhambru izstaigāt)

O, jā.. Spānija ir manā listē. Esmu tur pusgadu nodzīvojusi, bet tāpat tik daudz nav redzēts, ārprāts. Gribu Valensiju, Almēriju utt. Alhambra ir kaut kas dievīgs, tāpat kā Grānada pati par sevi. Ai, tik daudz emociju un atmiņu (l)

Man te jautājums par Turciju (jā, jā, par novazāto Turciju).. Kā ir oktobrī (pirmajā pusē).. Silts/ne ļoti? Izskatās, ka septembrī netiekam un tiekam tikai jau minētajā laikā.. Bet negribās braukt, ja vairs nav īsti silts. Bet reāli gribu atpūstiesd - gulšņāt nedēļu pludmalē, ēst/dzert un atslēgties, nemaksājot daudz naudas.. :-)
26.08.2015 21:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits