Bet man ir problēma - man ir guljamizstaba un blakus ir toalete ar dashu, un liidz ar to visu var redzeet no guljam izstabas- bet kaa lai es uztaisu testu? vins visu dzrid , ja ari neskatas :-O
mes tikai vienu fikso gribejam , jo druagi muus ara gaidija, tagad aatri ieskreju ieska lai jums pazinjotu- un jus man apalidzet jopcik razit ka es shita varetu iekrist to es nesparotu. bet nevar jau vel zinat, sex bija bez isargasanas, un vins mani ielaida, bet tagad saka ka turpmak mes ar prezzisiem aizsargasimies
es protams spermu noriju caur muti, un mazgat muti nevaru man bailes, ka izskalosu un man bus dvinisi.
man jau viens no draugiem manu locekli nokoda, tapec nevaru risket. vins man viens nokoda to locekli manu, jo es pajokoju ka esmu stavokli , un tagad man ir jauns loceklis, nevaru riskeet ka nenokoz atkal :'-(
man kaatru reizi uz so laiku, kaads nokoz locekli, jo visiem jokojos ka esu stavokli, tad man vel bikses nost uzreiz un kozas mana locekli, damas lidziet man jopcik kocinj
Labi, labi cosmo meitenes, tas tiešām bija joks, zinu arī , ka nedaudz dīvaini izklausijās, bet šo es internetā izlasīju, tādēļ arī tādu uzrakstīju. :-D Priecīgus Līgo,Līgo, kārtīgi nosvinēties (l)