Nu ko apsveicu Latviešu, tagat beidzot dirs@s līzšana un laizīšana ES un ASV būs atmaksājusies. Bravo Malači... Ko lai saka Kalpu tautai kalpu dzīve, kalpu domāšana un dzīves redzējums...
Kad būsim kalpi Indiešiem, Kīniešiem un Kriviem, tad varbūt ari ko gribēsiet mainēt nevis pliki vienu vietu laizīt, bet es taču piemirsu..:-D Rīga jau tagat Kīnieši, Krievi, Indieši u.c. nabaga latviešiem vietu ieradā, piemēram, kā to savalik darīji mūsu Latvijas "mīlie" sabiedrotiet briti, kura bija tik liela sabiedrotiet, ka atļavās urinēt uz mūsu brīvības pieminekla, tā sakot iezīmēja savu teritoriju;-) Vai ari ko tagat var ļoti labi redzēt Rīgā, kad nabaga latvieši pa Rīgu ar riteni un aizmugurē piestiprinātie ratiem, pa Rīgu par kapeikām vadā gan krievus, gan indiešu, gan kīniešus u.c.:-D
Mani reali smīdina mūsu tauta un reizē ir tāds želums, ka no savām kludam nu nekādi nemācas latvieši, no vienas tik uz otru kludu iet, un tad beigas čikst ka pie visa vainīgi ir citi nevis mēs paši, jo nespējam dzīvot, kā cilvēki, bet tikai paši gribam dzīvot, kā kalpi...
Bet ko te runāt, tā pat seit lielāka daļa ir kalpi, mājsaimnieces, vai ari meitenes pēc izsaukuma, kurām pa dienu nav ko darīt...:-(
P.s.
Es nenolieku latviešus, bet tikai pasaku taisnību, jo realitāti ir tāda, kāda tā ir...