Meitenes, kaa jums patika pedeja sezona ? Pedeja serija ? :)
Mana beda,ka Dzonu Snovu nodeva/nogalinaja taa sikaa punku tapa, bet vispar loti patika pedeja serija. Sezona bij nedaudz vajaka par citam, bet tapat patika .
Viss par un ap :))
Par to Jon Snow nāvi es palasīju ka itkā tur ar to vel būs kaut kāds pavērsiens, bet tā kā ne grāmatu esmu lasījusi, ne arī pārāk iedziļinājusies tajā, apstripināt nevaru.
Nu es domaju, ka ta Sarkanmate kko izdaris, jo viena sezona tur miruso atdzivinaja. Vienigais vina vinu var parverst par kkadu slikto varoni. Vispar pedejai serijai diezgan ziemas stained, salidzinot ar citam. :))
Vienīgais, kas pēdējā sērijā patika, ka Sērsija beidzot saņēma pēc nopelniem! (tiesa gan, redzot kā viņu beigās aiznes tas zilais briesmosnis, likās, ka viņa nākamajā sezonā varētu kļūt pat ļaunāka!)
Nevaru saprast vai šī sezona bija tāda garlaicīgāka, vai vienkārši jau pieradu pie seriāla. Man bija žēl Sērsija.. par traku šitā karalieni apkaunot, tad jau labāk būtu noindējuši.
Džons Snows mans mīlulis, mute palika vaļā no nodevības mirkļa.
Man patika šī sezona un kāds brīnums, protams, pēdējā sērijā tik daudzi nomira. :D Par Snovu nepārdzīvoju, viņš man tā vienaldzīgs. Gribas zināt, kas notiks ar Daenerys un kas pie velna notika ar Aryu? Viņa palika akla, nomira, vai kā? Vēl liels šoks bija par to, ka Stannis upurēja savu meitu. Stannis, number 1 dad!!
Nu Stannisu kartigi sarkanmate apcakareja un pat nebedajos, ka nomira.
Par Snovu, biju gatava , ka vinu nogalinas, bet negaidiju, ka to tas sikais izdaris -- kaa man vins besi.
Loti patika scena ar Ariju , kur vina to Veci nogalinaja.