jā, piekrītu tev, lietus ir skaista parādība.. Bet ne jau smidzinošs lietus, kopā ar drēgnu, vējainu nakti! Tas nav patīkams lietus. Nesanāk baudītu kaut kādu maģiju! Labāk skaidra, zvaigžņota debess, bet tāda tā nebūs! Vēl jautājums, vai tā ancuka sabiedrībā, vispār ir iespējama kaut kāda romantika, un vēlme pēc tuvības. Protams, aliņš var līdzēt.. es jau nezinu.
Vienkārši tā doma šķiet nerealizējama!
arī esmu viens, man ir varianti, bet es negribu drāzt kaut ko , jo tā ir pieņemts.. sakārtosies ar kādu kādreiz attiecības, tad arī domāšu, skaidrā prātā.
Un neticu ka te ir kāda totāli brīva, kurai nav jau ieplānots kur svinēt! Tās daudziem ir brīvdienas, un neviens neliks savas sasodītās brīvdienas uz riska..
vēl kas, neticu ka te ir tādas meitenes, kuras ir reāli simpātiskas, un kuras ir reāli avantūristes! Tas neizklausās ticami.. Ja arī kāda uzrakstīts, tad pratinās tevi vēl krietni pēc jāņiem.. pirms izlems..
Ja vien neesi kaut kāds 1 no 10000 .. un tā nav..
Ko es iesaku! Iesaku braukt un svinēt kādā publiskā pasākumā, kur daudz cilvēku.. Gan uz rīta pusi kāda pakritusī pagulsies zem tevis.. . tas ir labs variants ;)