Cik bieži?

Reitings 351
Reģ: 22.10.2014
Sveikas!

Vai jūs apģērbu mazgājat pēc katras vilkšanas, vai nēsājat vairākkārt, vai kamēr tas paliek manāmi netīrs? Man ir tā, ka es katru apģērba gabalu mazgāju pēc katras vilkšanas, nezinu, vai tas ir pieradums, vai tāpēc, ka nav vairs patīkami vilkt atkārtoti apģērbu, kurš, piemēram, saskāries ar padušu rajonu. Es vienmēr kad atnāku mājās, tajā pašā vakarā izmazgāju ar rokām to apģērbu, kurš pa dienu bija vilkts. Šķiet ātri un vienkārši, un drēbes vienmēr tīras!

Kā ir jums, meitenes? :-)
19.06.2015 22:55 |

Reitings 69
Reģ: 18.11.2014
Tagad es saprotu kapēc visi šeit no ķīnas pasūta tik bieži drēbes - jo savējās gluži vienkārši nepaspēj novalkāt bet ātrāk nomazgā līdz vairs nav valkājamas. :-D:-D
Netak jokoju, bet daļa taisnības jau tur arī ir.
Mani fiziski mamma nogalinātu ja es katru dienu tērētu tik daudz elektrību/ ūdeni. Bet nu cik kurš taupīgs.;-)
20.06.2015 12:48 |

Reitings 264
Reģ: 14.08.2011
jo liekas lieki tās drēbes pusotru stundu ļurkāt pa veļasmašīnu, ja nekas īsti netīrs nav

Šādos gadījumos izmantoju veļas mašīnā 20 min programmu, ideāli gadījumos, kad drēbes nav netīras, bet prasās pēc atsvaidzināšanas.
20.06.2015 13:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits