Nauda pati jau nedara laimīgu, bet gan lietas, ko mēs ar to daram. Piepildam sapņus.
Domāju kādā konkrētā punktā dzīvē nauda ir svarīga, lai iekārtotos dzīvē, izveidotu sev kādu stabilitāti. Un kad būsi iekārtojies un jutīsies droši, nauda nebūs tā, kas nesīs laimi un skaistākos mirkļus. Tās būs iespējams lietas, kas nemaksā neko. Dārzā parādījušās pirmās vīģes, verties ar partneri saulrietā, daba, izdevusies kūka, vecāku apciemojums, ģimene, gadalaiki un to maiņa, pirmais sniegs, draugu uzaicinājums uz kāzām.
Taupība jau nav nekas slikts, iespējams viņam sagādā pat prieku, ka var ietaupīt. Ko lai zin varbūt gatavo tev pārsteigumu. Iespējams viņam ģimenē ir ieaudzināts un ierasts tāds dzīesveids. Ne visi cilvēki ir ampiciozi un ar tieksmi uz naudas pelnīšan. Iespējams ir apmierināts ar situācija, iespējams tas jau priekš viņa ir daudz.
Vesels ir,jumts virs galvas ir, paēdis, apģērbts, ir draugi. Tas ja or daudz. Protams, kāds jumts virs galvas, ko apēdīs, vienam kaviārs vajadzīgs, citam lasis, un cits būs laimīgs patriotiski šprotes ēdot. Tāpat ar apģērbu, kādam vajag lai uz zomas redzams LV, MK un kādam tas ir nenozīmīgi, ka tik gaumei atbilst. Cik laukos ir laimīgi cilvēki, dzīvo vienkārši, aprūpē dārziņu, savus lopiņus ja ir, laimīgi dzīojot brīvā Latvijā un domās pat nav kautāds luksus. I'd rather wear flowers in my hair, than diamonds around my neck.
Mani netraucētu, ja draugs izvēlētos vispār nestrādāt, palikt mājās, vai darboties pa dārziņu, lasīt grāmatas, gatavo ēst, taisīt ievārījumus un konservs, nodoties sirdslietam, ja tas btu labākais viņam un viņam tas būtu nepieciešams,man ar to nebūt problēmas. Bet mēs jau arī esam diezgan ilgi kopā, jums laikam vēl svaigas attiecības.
Ir dažādi cilvēki, un arī vērtības un velmēs mainās.
Kā Moslova vajadzību piramīdā, naudu jau var nopelnīt, bet visgrūtāk ir sasniegt virsotni. Būtību, kas es esmu, kādas vērtības. Varbū jūs esiet atšķirīgos līmeņos.
Ja viņu šī situācija apmieina, un tev tas ir traucējoši, un tu nevari ar to samierināties, jo tev ir svarīgas konkrētas lietas, tad grūti jums būs izveidot harmoniskas attiecības..
Katrs esam savādāks, un tas ir arī lieliski un skaisti un nevajag domāt, ka tas ir slikti. Tev vienkārši nauda šobrīd ir nozīmīga, un protams bez tās ir grūti un tā sniedz drošības sajūtu.
Aii kautkā daudz sarakstījās..|-)