Sveiki, meitenes! Varat lūdzu ieteikt siltas, bet vieglas, neuzbāzīgas, gandrīz nemanāmas smaržas ikdienas lietošanai. Galvenais, lai nav smagas, uzmācīgas.
Siltas un saldas, siltas un ziedu, siltas un augļu? Stiepjams jēdziens. Grūti Green Tea nosaukt par siltām smaržām, nekad neienāktu prātā šāds salīdzinājums.
Ar siltumu parasti saistās garšvielas, vaniļa, tropu augļi. Man pašai siltas un samērā vieglas šķiet Kenzo Amour, ja gribas vasarīgāku variantu, tad Kenzo Amour Holi - tās gan ir jāmeklē ebay un internetveikalos, jo veikalu plauktos jau sen nav redzētas. Faktiski, viss no Kenzo Amour klāsta, neskaitot Le Parfum.
Pardon, bet tās Marigold ir neiedomājami neoriģinālas, turas 0.5 - 1 h, parastais puķu-augļu zaptsūdens, kādu pasaulē ir tūkstošiem.
Notis ir pavisam citādākas, iemetiet aci fragrantikā : http://www.fragrantica.com/perfume/Tommy-Hilfiger/Flower-Marigold-29593.html
Noteikti cilveki dazadi uztver smarzas :)
man ari Dior j'adore skaitas manas vieglas smarzas, mani masai par smagu skiet. jo man vispar patik tadas smagakas, woody, amber, un tadas ar raksturinu smarzas, es saku izejamas
Nina Ricci varbūt? piekrītu, ka katrs cilvēks uztver savādāk smaržas un šādi ir grūti citam ieteikt.. Ej kādu reizi ekskursijā uz to pašu Douglas un izsmaržo visas kārtīgi :D