Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par priority biļetēm lidmašīnā

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Es zinu,ka jau runāta tēma utt, bet atkal ir uzpeldējis jautājums par šo.

Kā tur īsti ir, zīdainim tiek vai netiek priority biļetes? Pēc likuma laikam nav ?
Ir daudzi,kas saka,ka ir gan un ka mammas ar mazajiem (AR RATIŅIEM) var iet uz priority rindām. Cik esmu lidojusi, nekad nepērku priority, bet lidojot no Rīgas, parasti pie check in iedod man to priority biļeti, bet lidojot no citurienes UZ Latviju nekad neiedala to priority. Lidostā uz vietas vienmēr ir pasažieri ,kas arī dod priekšroku un saka - ejiet ,ejiet, jums jau pienākās priority. :D
Bet kā tad īsti ir?

Man pat īsti nav aktuāli, bet intereses pēc gribu padiskutēt.
17.06.2015 15:52 |

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Es jau ar nezinu, bet es atkal domāju - ka ja pa velti dotu, nemaz ar neņemtu... Es labāk ar dēlu pastaigāju, kko padaru nekā ieņemu pirmā vietu tajā šaurībā un apsēdinu bērnu!

Nu laikam es pareizi saprotu to priority, jo lidojusi jau esmu tik 2x, vnk tas bija mans secinājums :)
17.06.2015 15:55 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
hm, vienīgo reizi, kad ko tādu ievēroju, pirmā lidmašīnā iekāpa mamma ar slimu bērniņu, bet varbūt tas ir pavisam cits gadījums.
17.06.2015 16:18 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Cik esmu lidojusi (diexgan daudz un ar visdazadakajam kompanijam) gimenes ar berniem aicina pirmas. Gan rynir,gan wizzair,gan airBaltic,gan alitalia un Lufthansa,vel air France ari tas pats
17.06.2015 16:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits