Izvērtē finansiālās iespējas, nākotnes plānus, ērtību un to, kāds cilvēks esi. Piemēram, es esmu tikai par dzīvokli, jo es neesmu mājas cilvēks. Nesaista mani brīvā laika pavadīšana dobē, sniegu šķūrēšana un visas citas klapatas, jo lai tā māja(un teritorija) būtu, izskatītos uz tip-top visu laiku ir jādarbojas. Arī kaut kādas ballītes netaisu katru nedēļu, lai man būtu vajadzīga pārākā teritorija tusēšanai. Vispār, vienīgais pluss man pašai, kāpēc ņemt māju, būtu tas, ka es varētu turēt lielu suni, kādu dzīvoklī nevar(jo viņam būtu grūti utt). Tas arī viss(un man tas nav gana spēcīgs iemesls gribēt māju :D).
Man patīk dzīvoklis un tas, kādu brīvību tas man dod attiecībā uz to, ko darīt ar savu brīvo laiku, plāniem. Ja dzīvoklim būtu balkons - vispār ideāli. :)
Taču, izvērtē visu. Ir cilvēki, kuri ļoti gaida nedēļas nogales, lai varētu mesties dobē un relaksēties ravēšanās, stādīšanās un kuriem viss tas, kas man izraisītu zobu sāpes, no sirds patīk. Uz jautājumu par to, ņemt māju vai dzīvokli, nav vienas pareizās atbildes visiem. Katrs ir savādāks un kas vienam būs piemērots, otram nepatiks.