Daudz patīkamāk ir atpūsties un savām acīs visu izbaudīt un foto/video veidot tikai atmiņām. Nevis atvaļinājuma laiku veltīt bilžu uzņemšanai,ko pēctam var mājās vērot un priecāties-cik skaisti bij un labi ka nofotografēju (nevis labi,ka to visu redzēju/izbaudīju)
nu ká kuram, kursh vairák profesionáli ar to nodarbojas, vai arí ká man- ta ir sava veida izklaide, atpúta, relakss, iet bildét údenskritumu saulrietá :) man patík. bet tápat es braucot kádá citá ekskursijá ar kompániju panjemshu savu otru kameru - mazo, jo tad laiks vairák tiks pavadíts ar draugiem jautrojoties, ne bildéjot. tapéc jau saku, ka saprotu, ka mana mílestíba pret milzu spoguleni ir mans personígais viedoklis ;) prieksh tevis patíkami ir atpústies baudot ar acím, prieksh manis - baudot gan ar acím, gan savienot to ar manu hobiju. bet hobijs ká jau hobijs, biezhi vien kamera paliek viesnícas numurá un baudu tikai ar acím, bet varu arí atstát draugus tusét un atpústies un viena iet pastaigá ar kameru.
gopro tik pat érts variants ká mobilais bildét, érti iemest mazá somá, érti lietot, ípashi ja atpúta pie údens, nav jábaidás samércét, tas ir forshi, bet bilzhu kvalitáte var pievilt, video gan kvalitatívi. bet ja stiept lídzi statívu prieksh gopro, tad értíbai labák njemt lídzi kádu ziepju trauku ar stabilizéshanas rezhímu iekshá